Laatste kans voor het BK Poetry Slam 2018

Altijd al ervan gedroomd om op het BK Poetry Slam te staan? Of is het de eerste keer dat je ervan hoort? Geen probleem: iedereen, alle talen en alle vormen van poetry slam zijn welkom. Van absolute beginners tot ervaren rotten in het vak. Schrijf je nu nog in voor de laatste voorronde van dit BK Poetry Slam op 26 augustus tijdens de Cultuurmarkt in Antwerpen. Gewoon doen!

Lees meer

Vacature marketing- en communicatieverantwoordelijke

Net zo gevat in woord en beeld als Lectrr? Dan weet jij vast je dagen als communicatie- en marketingverantwoordelijke bij Creatief Schrijven vzw prima te vullen. Van een cursus over het magazine VERZIN tot een literaire vis, hoe zotter hoe liever, jij brouwt er een duurzaam verhaal rond en weet vlot het juiste publiek te vinden. Check de vacature en stel je kandidaat voor 20 augustus. 

Lees meer

Pedagogische conferentie creative writing

Ben je (aspirant) schrijfdocent of -coach? Kom op 14 en 15 september naar de eerste internationale pedagogische conferentie creative writing in Brussel. Verbroeder met schrijfdocenten uit alle hoeken van Europa, deel je kennis en ervaring en laat je inspireren. Schrijf je in!

Lees meer

Schrijf je in voor het nieuwe cursus- en wedstrijdaanbod

Sta jij al te popelen om je in te schrijven voor het literaire najaarsaanbod? Check dan snel onze SCHRIJF waarin jij alle cursussen en wedstrijden in Vlaanderen en Brussel terugvindt. Download 'm hier gratis en snuister deze zomer twee maanden lang door onze brochure. Zo ben jij zeker dat je er als eerste bij bent en verzeker je je van een bruisend literair najaar.

Lees meer

Schrijfdag Gent: (her)beluister infosessies

Meer dan 300 schrijfliefhebbers verzamelden op 2 juni in Gent voor de elfde Schrijfdag. Wat een fijn feest was dat!  Kon je er niet bij zijn? Of heb je niet alle infosessies en/of het interview met Tom Lanoye kunnen volgen? Geen paniek, we serveren ze graag als podcasts op ons souncloudkanaal. Kom meer te weten over  o.a. promotie voeren op social media, uitgeven in eigen beheer, co-writing spaces en de synergie tussen schrijver en illustrator.

Lees meer

'Je moet je werk genadeloos lezen.' - Christophe Vekeman in VERZIN