Zelf je boek uitgeven – snelcursus

Heb je een roman, dichtbundel of non-fictie werk geschreven en wil je dat graag in boekvorm publiceren? Dan zijn er vandaag de dag talloze mogelijkheden om dat zelf te doen. Deskundigen zetten je op weg en auteurs geven inzage in de manier waarop zij in hun eentje hun boek de wijde wereld insturen. Je krijgt concrete tips en advies en dat extra duwtje in de rug om je boek op de markt te brengen.

Lees meer

Jouw zin als literaire tattoo op de Schrijfdag 2017

Welke zin vloeide uit jouw pen waar je trots op bent? Na welke zin dacht je, ‘oké, dat is het pareltje dat goed klinkt, dat swingt, raakt en smaakt naar nog meer zinnen’? We zijn benieuwd naar die ene rake volzin die jij ooit schreef. Neem deel aan de wedstrijd op Azertyfactor en wie weet, word jij de ster van de Schrijfdag op zaterdag 25 maart 2017 in het Felix Pakhuis ...

Lees meer

Masterclass met woordkunstenares Maja Jantar

Heb jij al heel wat schrijfkilometers op de tellers en al verschillende schrijfcursussen gevolgd? Probeer dan eens onze masterclasses voor gevorderden. Vanaf februari nodigen we drie topdocenten uit in Antwerpen. Op zaterdag 18 en zondag 19 februari geeft Maja Jantar, ervaren docente en woordkunstenares, de eerste masterclass. Jantar werkt regelmatig als gastprofessor aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en maakt producties voor het Symphonie Orkest Vlaanderen. Ze laat je in deze masterclass ...

Lees meer

Schrijven voor Facebook

Meer dan zes miljoen Belgen zitten op Facebook en elk bedrijf probeert zijn social media zo interessant mogelijk te maken. Hoe meer volgers, hoe beter. Toch blijft de vraag: wat kan Facebook betekenen voor jouw organisatie, bedrijf of instelling? Hoe schrijf je content die boeit? Hoe bereik je jouw volgers? Socialmediastrateeg Karin van Hees geeft praktische tips en advies voor het schrijven voor je eigen socialmediakanalen. Schrijf je snel in voor haar cursus 'Facebook schrijven'.

Lees meer

Ontdek het nieuwe cursus- en wedstrijdaanbod

Twee keer per jaar publiceert Creatief Schrijven vzw een handige gids met alle cursussen en wedstrijden in Vlaanderen en in Brussel: de SCHRIJF. Als je een VERZIN-abonnement hebt, zit hij al in je VERZIN verscholen. De SCHRIJF staat ook deze keer weer boordevol tips en tricks om van jou een nog betere schrijver te maken. Geïnteresseerd? Je kunt onze nieuwe SCHRIJF downloaden om nadien jouw favoriete cursus- of wedstrijd te kiezen.

Lees meer

'Je moet je werk genadeloos lezen.' - Christophe Vekeman in VERZIN