Boekvoorstelling: ‘De aantrekking’, Claude van de Berge

21 oktober 2017 om 16.00u

In zijn nieuwe dichtbundel De aantrekking (Uitgeverij P) plaatst Claude van de Berge tegenover het huidige excessieve winstdenken het gedicht als een tegenwereld, waarin schoonheid zich aan de greep van winst en uitbuiting onttrekt.

Hans Vandevoorde leidt in, Jooris Van Hulle gaat in gesprek met de auteur die vervolgens voorleest en daarbij wordt begeleid met zang door Arlette Walgraef. Carl Deseyn brengt nieuwe composities. Na afloop receptie.

  • Boekpresentatie
  • Prijs: Gratis
  • Locatie: Poëziecentrum, Vrijdagmarkt 36, 9000 Gent
  • Meer info: meer info & reserveren: info@uitgeverijp.be Een organisatie van uitgeverij P, te gast bij Poëziecentrum.


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Lot De Smet

Organisatie: Poëziecentrum Missie_van_de_organisatie: Poëziecentrum vzw is hét kennis- en expertisecentrum in Vlaanderen en Nederland voor Nederlandstalige poëzie, buitenlandse poëzie in Nederlandse vertaling, Nederlandstalige poëzie vertaald in andere talen en Zuid-Afrikaanse poëzie. Uniek in het hele taalgebied is de uitgebreide collectie en brede werking: documentatiecentrum, Poëziekrant, shop, uitgeverij en literaire programma’s/educatieve werking. Poëziecentrum promoot, ondersteunt, informeert, documenteert en organiseert voor diverse doelgroepen.