Feest van den Boom

1 tot 1 mei 2018 om 12.00u

De eerste zonnestralen vieren wij met tal van activiteiten voor jong en oud, op 1 mei! Geniet mee van toonmomenten, open lessen, grime, (kinder)workshops, expo, boerderijdieren, feesthoeden, … Geen zin in een workshop? Geen probleem! Kom iets eten, je verfrissen aan heerlijke drankjes, of een kijkje nemen in ons huys. We sluiten af met de groep “MOONFISHER” en een heerlijke Volxkeuken!

OPGELET: gratis en vrije toegang, maar eet je graag mee tijdens de Volxkeuken: inschrijven verplicht / €6 (maaltijd) via evi@werkhuys.be

  • Festival
  • Locatie: 't Werkhuys vzw


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Evi Verrijcken

Organisatie: 't Werkhuys Missie_van_de_organisatie: ’t Werkhuys streeft ernaar gemeenschapsvormende activiteiten te organiseren, creatieve ontwikkeling te stimuleren, artistieke ondersteuning te bieden en een open leeromgeving aan te bieden. ’t Werkhuys is een (onafhankelijk)dynamischsociaal-artistiek laboratorium waar in de diverse disciplines en over de disciplines heen kan geëxperimenteerd worden. Ontmoeting is daarbij een sleutelwoord. Vanuit de nagestreefde verbondenheid heeft ’t Werkhuys een kruisbestuiving tussen alle actorenen een gedeelde verantwoordelijkheid voor ogen.