Feest van den Boom

1 tot 1 mei 2017 om 12.00u

Feest in ’t Werkhuys met o.a. ode aan den Boom, Ballonnenvrees, open lessen, grime, …. En een toonmoment door de gebruikers van ’t Werkhuys: een verkoper van de firma ‘Firma’ verkoopt geduld. Hij brengt deze aan de man d.m.v. de polaroidmethode. Zijn belangrijkste troef om klanten te vergaren zijn de ‘verstrooiers’, o.l.v. Tine Joris  & Jo Jochems.

Expo multimodel met o.a. Serge Baeken en tekenaars die deelnemen aan zijn wekelijkse modelsessies of pik een optreden mee van Cranky & The Law.

 

 

  • Festival
  • Prijs: Gratis (lunch €5)
  • Locatie: 't Werkhuys vzw
  • Meer info: www.werkhuys.be


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Evi Verrijcken

Organisatie: 't Werkhuys Missie_van_de_organisatie: ’t Werkhuys streeft ernaar gemeenschapsvormende activiteiten te organiseren, creatieve ontwikkeling te stimuleren, artistieke ondersteuning te bieden en een open leeromgeving aan te bieden. ’t Werkhuys is een (onafhankelijk)dynamischsociaal-artistiek laboratorium waar in de diverse disciplines en over de disciplines heen kan geëxperimenteerd worden. Ontmoeting is daarbij een sleutelwoord. Vanuit de nagestreefde verbondenheid heeft ’t Werkhuys een kruisbestuiving tussen alle actorenen een gedeelde verantwoordelijkheid voor ogen.