Kunst doet leven!

30 mei 2017 om 17.00u

Cultuurparticipatie en ouderen zijn niet altijd twee thema’s die je rechtstreeks verbindt. Nochtans is dat net dat hetgeen tijdens de conferentie ‘Kunst doet leven!’ wordt nagestreefd. Het Departement Cultuur, Jeugd en Media en de stad Sint-Niklaas organiseren samen deze inspirerende dag. Iedereen is welkom zolang je maar een hart hebt voor cultuur en ouderen.

Je kiest die dag voor een lezing, debat of workshop. Er is voor elk wat wils.  An Leenders, directeur van Creatief Schrijven vzw, geeft tijdens de lezing ‘Jouw levensverhaal, de moeite waar om neer te pennen’ uitleg over hoe jouw levensverhaal eindelijk een plaats kan krijgen in een boek. Creatief Schrijven werkte al samen met senioren met als doel een leuke en interessante samenwerking tussen verschillende generaties te creëren. Het resultaat hiervan is het boekje ‘Schrijven met dubbel zicht’ waarin duidelijk wordt hoe jij een eigen intergenerationeel project op poten zet. Je kunt deze brochure nog steeds downloaden. Samen met Ingrid Van Kogelenberg en Sara Engels probeert Creatief Schrijven jou te inspireren en je aan te scherpen.

De hele dag zijn er activiteiten waaraan jij kunt deelnemen om er een geslaagde dag van te maken! Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je hier. Inschrijven is verplicht. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 19 mei 2017, wees er dus snel bij!

Schrijf je hier in
  • Literair evenement
  • Prijs: € 15
  • Locatie: WARP, Schoolstraat 15, Sint-Niklaas