Opening tentoonstelling ‘Een soort van tovenaars. Prijsbeesten in de kinderpoëzie’

29 oktober 2017 om 14.00u

Villa Verbeelding en Poëziecentrum presenteren een reizende tentoonstelling over de mooiste kinderpoëzie van de Gouden Poëziemedaille 2014 en 2016, een kinderpoëzieprijs van Poëziecentrum & CANON Cultuurcel. Met werk van Ted van Lieshout, Jaap Robben, Edward van de Vendel, Bette Westera, Hans en Monique Hagen en betoverende illustraties.

Lezingen, workshops (betalend) en lekkers tijdens de opening. De tentoonstelling loopt tot en met 31 maart 2018. Voor jong en oud!

  • Literair evenement
  • Prijs: Gratis
  • Locatie: Villa Verbeelding, Bampslaan 35, 3500 Hasselt
  • Meer info: meer info & reserveren: www.villaverbeelding.be Een organisatie van Villa Verbeelding i.s.m. Poëziecentrum.


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Lot De Smet

Organisatie: Poëziecentrum Missie_van_de_organisatie: Poëziecentrum vzw is hét kennis- en expertisecentrum in Vlaanderen en Nederland voor Nederlandstalige poëzie, buitenlandse poëzie in Nederlandse vertaling, Nederlandstalige poëzie vertaald in andere talen en Zuid-Afrikaanse poëzie. Uniek in het hele taalgebied is de uitgebreide collectie en brede werking: documentatiecentrum, Poëziekrant, shop, uitgeverij en literaire programma’s/educatieve werking. Poëziecentrum promoot, ondersteunt, informeert, documenteert en organiseert voor diverse doelgroepen.