Saskia De Coster als boekendokter in Het Lijsternest

23 tot 23 april 2017 om 13.00u

Op Erfgoeddag wordt Het Lijsternest voor een dag een dokterskabinet voor lichaam, geest & boek!

Kom langs bij Saskia De Coster, boekendokter van dienst, vertel haar wat uw hart en hoofd bezighoudt en ga naar huis met een boekenvoorschrift, geheel op maat.
Maak uw afspraak voor een doktersbezoek op zondag 23 april tussen 13 en 15 uur door te bellen naar 050 40 34 45 (bereikbaar op weekdagen van 9 tot 16 uur).

Zelf oude (Streuvels)boeken in huis? Breng ze mee en boekenverzorger, restaurateur Stijn Vanneste, geeft gratis tips over hoe ze best te behandelen en te bewaren.

  • Festival
  • Prijs: Gratis
  • Locatie: Het Lijsternest: Streuvelshuis & schrijversresidentie


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Tom Houtman

Organisatie: Het Lijsternest: Streuvelshuis & schrijversorganisatie Missie_van_de_organisatie: Het Lijsternest is de naam van de sinds 2014 volledig gerenoveerde landelijke villa van de beroemde schrijver Stijn Streuvels (1871-1969). De woning ademt de geest van Streuvels uit alsof hij elk moment opnieuw kan binnenwandelen. De ene helft van het jaar ontdekken bezoekers er alles over de literaire leefwereld van Stijn Streuvels via een rondleiding op interactieve computerapp. met filmpjes, fotomateriaal en vaak verrassende verhalen achter alledaagse objecten of kunstwerken van Minne, Van de Woestijne of Permeke. Tijdens de wintermaanden staat het huis ter beschikking van hedendaagse schrijvers ter inspiratie voor hun eigen literaire creaties.