Vlaamse Poëziedagen in Ooidonk

14 tot 15 oktober 2017 om 9.30u

De legendarische Vlaamse Poëziedagen in Merendree komen dit jaar – 80 jaar na de eerste editie – opnieuw tot leven tijdens een tweedaagse in en rond het kasteel van Ooidonk. Op zaterdag van 13 tot 14 uur interviewt Carl De Strycker Jozef Deleu over 15 jaar Het Liegend Konijn. Om 16 uur wordt Basiel De Craene en de Vlaamse Poëziedagen van Dirk De Geest voorgesteld.

Op zondag brengen o.a. de Dichters des Vaderlands Laurence Vielle en Charles Ducal samen een poëzievoorstelling. Het volledige programma vind je op: www.deinze.be/poeziedagen.

  • Literair evenement
  • Prijs: € 5 (1 dag) / € 7,50 (2 dagen)
  • Locatie: Kasteel Ooidonk, Ooidonkdreef 9, 9800 Sint-Maria-Leerne (Deinze)
  • Meer info: meer info: www.deinze.be/poeziedagen Een organisatie van DéCéDé (dichterscollectief Deinze) en de stad Deinze i.s.m. Poëziecentrum en met steun van het VFL en de provincie Oost-Vlaanderen.


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Lot De Smet

Organisatie: Poëziecentrum Missie_van_de_organisatie: Poëziecentrum vzw is hét kennis- en expertisecentrum in Vlaanderen en Nederland voor Nederlandstalige poëzie, buitenlandse poëzie in Nederlandse vertaling, Nederlandstalige poëzie vertaald in andere talen en Zuid-Afrikaanse poëzie. Uniek in het hele taalgebied is de uitgebreide collectie en brede werking: documentatiecentrum, Poëziekrant, shop, uitgeverij en literaire programma’s/educatieve werking. Poëziecentrum promoot, ondersteunt, informeert, documenteert en organiseert voor diverse doelgroepen.