Je boek (levensverhaal of autobiografie) schrijven volgens ©ES methode (eerst structuur) in Spanje

Vanaf 6 juni 2018

Schrijfweek Andalusië – Je boek schrijven volgens ©ES methode!

 

DUS JE WILT JE LEVENSECHTE VERHAAL KNEDEN TOT EEN BOEK?

 

Loop jij (al jaren) met het idee je levensechte verhaal te schrijven? Een (auto)biografie, een levensverhaal. Maar lukt het je niet omdat je vastloopt of omdat niet weet hoe je moet beginnen ? Deze schrijfweek is op je lijf geschreven als je….

 

… je verhaal belangrijk vindt en het vast wil leggen.

… praktische handreikingen wil bij het schrijven van je boek.

… zoekt naar een goede structuur voor je verhaal.

… geniet van schrijven: in alle rust gedachten op papier zetten.

… tevergeefs eerdere pogingen deed je verhaal te schrijven.

… een schrijfcursus zoekt waarin schrijven en plezier samengaan.

 

DIT KUN JE VERWACHTEN

 

Veel mensen lopen vast bij het schrijven van hun verhaal terwijl dat helemaal niet nodig is. Dat is waarom Brenda van Es in 2014 de ©ES methode ontwikkelde (Eerst Structuur).

 

Het resultaat is verbluffend: levensechte verhalen komen helder en krachtig op papier. Tijdens de schrijfweek is Brenda jouw schrijfgids zodat de rode draden en je thema als vanzelf naar boven drijven. Meer dan 200 mensen gingen je voor.

 

In Spanje ga je intensieve en bevlogen dagen tegemoet met praktische en inspirerende oefeningen die jouw verhaal een boost geven. Vooral de eerste twee dagen zijn pittig. Die dagen zetten we grote stappen voor de structuur van je boek. Dagelijks krijg je een stukje theorie gevolgd door een lunch onder de olijfboom. In de middag schrijf jij waar je wilt. Bij de villa, in de stad op een van de terrasjes of in alle rust in de bergen.

 

Als jij er maar inspiratie van krijgt!

 

OVER BRENDA VAN ES

 

Brenda van Es is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’ en gespecialiseerd in het autobiografische genre. Het boek werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine. Zij organiseert het hele jaar door schrijfweken in Spanje voor mensen die hun levensechte verhaal, biografie of autobiografie willen schrijven.

 • Begeleiding: Brenda van Es
 • Wanneer: Deze schrijfweek vindt plaats van 6-11 juni 2018.
 • Startuur: 10.00u
 • Locatie: Granada, Spanje
 • Niveau: Beginners, beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Buitenland
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: Brenda van ES van www.100jaarnavandaag.nl
 • Prijs: 895
 • Genre: Autobiografisch schrijven

 • Meer info:

  Inschrijven? Goed idee! Dat doe je hier: https://100jaarnavandaag.com/event/granada-juni/Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Brenda van Es

Brenda van Es is (1976) is een van de jongste levensverhaalschrijvers die Nederland/België rijk is. Onder de naam ‘100 jaar na vandaag’ geeft ze sinds 2014 schrijfcursussen door heel Andalusië (Spanje). Ze zorgt dat haar deelnemers waargebeurde verhalen schrijven vanuit hun tenen. Bovendien helder en krachtig geschreven. Deelnemen aan een van haar schrijfweken in Spanje betekent veel aandacht voor de structuur volgens een unieke methodiek in combinatie met een flinke dosis schrijfbegeleiding. "Want het mooiste wat je jezelf en je (klein)kinderen kunt geven, is jouw verhaal."