Creatief schrijven vzw geeft een overzicht van alle schrijfcursussen in Vlaanderen, georganiseerd door Creatief Schrijven vzw en door andere organisaties.

De cursussen van Creatief Schrijven vzw herken je aan het logo CS_icon.
Bekijk zeker de inschrijvingsvoorwaarden voor je een cursus kiest.

————————————————————————————————————————–

ORGANISEER

Organiseer je zelf een schrijfcursus? Je kunt je aanmelden op deze website. Vul het inschrijvingsformulier in. We bezorgen je binnen de drie werkdagen een e-mail met login-gegevens.
Creatief Schrijven vzw is niet aansprakelijk voor de inhoud die geplaatst is door derden. Als je in Nederland woont en daar een schrijfcursus organiseert, dan verwijzen we je graag door naar www.schrijvenonline.org/activiteiten. De cursussen waarvoor wij promotie maken op onze website leggen steeds de focus op het schrijven, niet op persoonlijke ontwikkeling.

————————————————————————————————————————–

NEDERLAND

Ben je op zoek naar een schrijfcursus in Nederland? Bekijk dan het aanbod op www.schrijvenonline.org/activiteiten. Schrijven Online is de Nederlandse ondersteuningsinstelling voor organisaties in individuele (amateur-)schrijvers.

————————————————————————————————————————–

SCHRIJF

Download gratis de Schrijf voorjaar 2018, het overzicht van schrijfcursussen en -wedstrijden in Vlaanderen. Wil je een gratis papieren exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefschrijven.be of bel naar 03 229 09 90.

Schrijf voorjaar

 

 

OVERZICHT CURSUSSEN