Dankjewel voor een mooie Boekenbeurs!

Onze Six Word Story bleek een schot in de roos: jullie publiceerden meer dan 3000 Six Word Stories op dwarsboom.be. Bedankt daarvoor! Wat we verder met al die zeswoordenverhalen gaan doen, daar broeden we nog even op. De winnaars nog eens herlezen? Dat kan op deze pagina.

Ook onze stand bleek een publiekstrekker. Kwam je langs? Bedankt voor je bezoek. Was je er niet bij? Geen nood. Sfeerbeelden vind je in ons Boekenbeurs-album op facebook. Er volgt ook nog een video over het verhaal ‘Het is de schuld van de bomen’ van illustrator Wide Vercnocke en schrijver Stijn Vranken en de prijsuitreiking van de Six Word Story-wedstrijd.

Heb je zelf nog leuke video’s of foto’s? Zet ze op facebook en tag ons erin, dan brouwen wij een album vol herinneringen.

 

Vlogger Bart Meese maakte een kort filmpje van de Boekenbeurs met als insteek de vraag ‘Hoe zou het zijn om een bekend ondernemer te zijn?’. Onze docente Karin Van Hees gaf een workshop ‘Zakelijk bloggen’ tijdens de Boekenbeurs en kreeg ook een plaatje in de video.