Hoe kweek jij zitvlees?

In het zomernummer van VERZIN  geven je tips om op je stoel te blijven zitten en dat ene langverwachte boek te schrijven: Ellen Van Pelt, Tine Mortier, Valerie Eyckmans zijn maar enkele namen die jou op het goede pad helpen. Yannick Ottoy, Johanna Spaey en Jeroen Theunissen pleiten dan weer voor discipline als je schrijven combineert met een fulltime-job.

Ronald Giphart, de man die robots leert schrijven, legt uit waarom het schrijverschap niet zo romantisch is als iedereen denkt.  Verder verklaart Marnix Peeters hoe de kleine uitgevers stilaan maar zeker hun weg banen door de grote uitgeverjungle en geven we je tips mee om aan een zwembad te schrijven. Gratis tip: een Ricard of twee kan helpen.

We beantwoorden ook de vraag of ‘krabbelen’ in boeken heiligschennis of een must is. De meningen in het schrijverlandschap zijn alleszins verdeeld.

VERZIN ligt vanaf deze week in jouw brievenbus of favoriete boekhandel. Voor € 15 heb je een abonnement van 4 nummers. Bovendien krijg je als abonnee korting opmanuscriptbeoordeling.

www.verzin.be