Je hebt iets gemaakt met woorden en je voelt de drang om het zelf in persoon aan de mensen te brengen. Zodat je reacties uit de eerste hand krijgt. Zodat er een unieke wisselwerking ontstaat tussen jou[w woorden] en de [gedachten van] anderen.

Een podium vinden voor je vertelproza, je gedichten, je performanceteksten is geen sinecure. Deze – korte – lijst kan je daarbij helpen. Je kunt van deze lijst vertrekken om uiteindelijk een podium te vinden dat bij jou past.

EK Poetry Slam

De Sprekende Ezels

De Sprekende Ezels is een experimenteel laagdrempelig vrij podium voor poëzie, woord, muziek, stand-up, hamsterslingeren,…. Alles wat je binnen de tien minuten voor elkaar krijgt op één van onze podia (en dat geen lelijke vlekken achterlaat) is welkom. Over mooie vlekken kan onderhandeld worden. In Gent bij de Wolven van La Mancha, in Leuven in […]

Mama’s Open Mic

Op dinsdagavond om de twee weken. Bezoek Mama’s Open Mic op Facebook of stuur een mailtje naar: elisabeth.severinofernandes@hotmail.com.

You on Stage

Het woord moet worden gehoord, op zijn minst elke eerst maandag van de maand @ Kavka! You On Stage is een organisatie die zich inzet voor het gesproken en geschreven woord, door evenementen te organiseren die dit cultureel kapitaal willen stimuleren en overdragen aan jongeren.