Bundel Naft voor Woord

Op 30 april streden 8 jonge schrijvers voor de eretitel van de txt-on-stagewedstrijd Naft voor Woord in bibliotheek Permeke in Antwerpen. De finalisten wisten meer dan 200 toeschouwers moeiteloos stil te krijgen met hun woorden. Na elke performance gaven juryleden Maarten Inghels, Vitalski, Rudy Vanschoonbeek en Dahlia Pessemiers-Benamar instant feedback. Ze kroonden Jill Marchant tot winnaar: Jill bracht een “ideaal evenwicht tussen een intrigerende tekst en bezwerende performance”. Ze gaat aan de haal met een prijzenpot t.w.v. 1500 euro met o.a. een iPad en verschillende publicatie- en podiumkansen. Daan Janssens en Michaël Van Remoortere behaalden de tweede en derde plaats. 

Bestel de verzamelbundel

De teksten van de acht finalisten zijn nu verzameld in een bundel die je bij ons kunt bestellen. De bundel kost 9,50 euro (incl. verzendkosten).

Schrijf 9,50 euro (incl. portkosten) over op ons rekeningnummer BE06 7310 3181 1022 met vermelding ‘Bundel Naft voor Woord’ en stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘Bestelling Naft voor Woord’ en met vermelding van het adres waar we de bundel naartoe sturen.

 

Finale: sfeerfilmpje