Tips voor tijdreizigers

In het lentenummer van VERZIN  gaan we op zoek naar de geheimen achter historische fictie: Greet Bauweleers, schrijfster van In Vlaamse velden, en Geheugen Collectief geven tips en tricks om jouw langverwachte familieverhaal neer te pennen. Auteur Jan van Tienen deelt zijn ervaring: hij schreef Er is niets dat nog blijft, een boek over drie opeenvolgende zelfdodingen in zijn familie.

Peter Verhelst, winnaar Herman de Coninckprijs 2017, verklapt waar hij zijn inspiratie vindt en legt uit waarom hij de bijnaam van ‘beeldend schrijver’ kreeg. Verder laten we je kennismaken met de bekendste boekvloggers van het Nederlands taalgebied. Zij vertellen hoe boeken tegenwoordig ook het computerscherm inpalmen en vooral hoe jij aan een boekvlog begint.

We geven je ook een nieuwe blik op je boekenkast: je ontdekt hoe jij met een gedetailleerde weersbeschrijving of een volledig nieuwe personagenaam jouw werk extra diepgang geeft.

VERZIN ligt vanaf deze week in jouw brievenbus of favoriete boekhandel. Voor € 15 heb je een abonnement van 4 nummers. Bovendien krijg je als abonnee korting op manuscriptbeoordeling.

www.verzin.be