Verzin: dossier feedback

In het herfstnummer van VERZIN  vragen we schrijver en redacteur uit over het nut van feedback: van Annelies Verbeke tot Lize Spit. Wat kun je doen met je feedback van je redacteur, maar ook met de respons die je krijgt op je tekst via sociale media of schrijfsites. In het dossier krijgt Verzin-medewerker Peter Mangelschots feedback op een van zijn eigen gedichten.

Hagar Peeters, eerste winnares van de Fintro Literatuurprijs 2016, spreekt over het vrouw-zijn in de literaire wereld en wat het precies betekent om een boek te schrijven. Verder ontdek je ook nog hoe je een slamkampioen kan worden. Voormalig BK-winnaar, Simon Raket, spreekt, samen met Salva Soler en Nuño Piteira, over de schoonheid van het slamgenre. Ben je geïnteresseerd in Poetry Slam? Kom dan zeker kijken op 29 oktober naar het Belgische Kampioenschap!

Trein jij ook elke dag naar het werk en terug? Koop dan zeker dit nummer in de betere boekhandel, want Peter van der Graaf legt je van naadje tot draadje uit hoe je ook op een doordeweekse treinrit inspiratie kan opdoen voor je nieuwe schrijfkriebels.

VERZIN ligt vanaf volgende week in jouw brievenbus of favoriete boekhandel. Voor € 15 heb je een abonnement van 4 nummers. Bovendien krijg je als abonnee korting opmanuscriptbeoordeling, de Schrijfdag.

www.verzin.be