Coaching: wie ben jij als schrijver?

Je schrijft, of liever gezegd: je schrapt vooral. Je wil schrijven, maar je vindt nooit het juiste moment, de juiste mood, de juiste … “Schrijven is maar een hobby”, antwoord je kleintjes, wanneer anderen vragen wat je al gepubliceerd hebt. De ‘constructieve’ feedback die je ontvangt op je teksten, raakt je diep en laat je niet meer los.

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande uitspraken? Voel je de nood om je verlammende gedachten, je uitstelgedrag of andere aspecten die je creativiteit in de weg zitten, stevig onder de loep te nemen en uit te dagen? Wil je eindelijk eens een helder beeld krijgen van je identiteit als schrijver?

Creatief Schrijven vzw biedt vijf leden van de Literaire Loge de mogelijkheid om onder begeleiding van een professionele coach actief aan de slag te gaan met deze thema’s. Ruth Aerts, alumnus van Schrijversacademie en coach, begeleidt de sessies.

Praktisch

– Het coachingtraject bestaat uit drie sessies van anderhalf uur

– Prijs: je betaalt een uitzonderlijk gunsttarief van 5 euro per sessie (=15 euro in totaal)

– Locatie: bij Qlick in Kapellen of een ruimte van Creatief Schrijven vzw in Antwerpen.

– Wanneer: op afspraak, op woensdag tussen 9 en 17u, donderdag tussen 13 en 17u, vrijdag tussen 13 en 17u. Vrijdag enkel op locatie in Kapellen

Stel je kandidaat

Ben je lid van de Literaire Loge en wil je kans maken op deze exclusieve coaching? Stuur voor 15 maart een korte motivatie naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘kandidatuur coaching’. Waarom wil jij precies deze sessies volgen? Waar worstel je mee? Wat hoop je te bereiken?

Selectie

Op basis van de motivaties selecteert Creatief Schrijven vzw vijf gelukkigen.

Uiterlijk 20 maart verneem je of je al dan niet geselecteerd bent. De gelukkigen maken vervolgens individueel een afspraak met Ruth Aerts over wanneer de drie sessies plaatsvinden.