Win meet-en-greets met bekende auteurs

Christophe VekemanDimitri Leue, Ish Ait Hamou en Debuutprijs-winnaar Alicja Gescinska gaan op onze stand in de gezellige biosfeer graag met jou in gesprek over debuteren en publiceren. Ze geven je praktisch advies en concrete tips. Klim in je pen, doe mee aan de kansen op Azertyfactor en wie weet, zit jij op de Boekenbeurs oog in oog met één van deze topauteurs.

Meet-en-greet met Ish Ait Hamou – 1 november

Wil je met Ish in gesprek over zijn passie voor het geschreven woord? Klim in je pen en post uiterlijk 27 oktober op azertyfactor een tekst waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Acht winnaars krijgen een duoticket voor de Boekenbeurs en een meet-en-greet met Ish onder de boom in een exclusieve setting.

Meet-en-greet met Dimitri Leue – 4 november

Wil je Dimitri Leue wel eens meer vragen dan een handtekening? Post uiterlijk 28 oktober op azertyfactor een gedicht of kort verhaal waarin een boom voorkomt. Acht jonge winnaars krijgen een duoticket voor de Boekenbeurs en een meet-en-greet met Dimitri onder de boom in een exclusieve setting. Klim in je pen voor deze schrijfkans.

Meet-en-greet met debuutprijswinnaar Alicja Gescinska – 5 november

Wil je weten hoe deze straffe madam het schrijfwerk aanpakt? Klim in je pen en post uiterlijk 1 november op azertyfactor een tekst waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Acht winnaars krijgen een duoticket voor de Boekenbeurs en een meet-en-greet met Alicja onder de boom in

Meet-en-greet met Christophe Vekeman – 9 november

Wil je met Christophe in gesprek over zijn passie voor het geschreven woord? Klim in je pen en post uiterlijk 3 november op azertyfactor een tekst waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Acht winnaars krijgen een duoticket voor de Boekenbeurs en een meet-en-greet met Christophe onder de boom.