Gentse Feesten 2019: Auw La & Poëziecentrum nemen de Spiegeltent over

26 juli 2019 om 15.30u

Auw La & Poëziecentrum nemen een hele avond de spiegeltent over op de Gentse Feesten! Auw La, Gentse studentenvereniging voor poëzie en gesproken woord, kaapte vorig jaar al de spiegeltent met Dans! Dichter! Dans!. Dit jaar organiseren ze in samenwerking met Poëziecentrum een feestelijke avond waarbij ze een aantal van de dichters en artiesten die in de afgelopen jaren op hun podia hebben gestaan opnieuw uitnodigen.

Van 20:30 tot 21:30 uur, van 22 tot 23 uur en van 23:30 tot 00:30 wisselen voordracht, performance en muziek elkaar af. Vervolgens zetten we de nacht  in met dansbaar audiowerk in de dj-set Audio crusaders van kruisvaarders van het oor Jan Ducheyne en Adriaan Van Aken. De presentatie wordt verzorgd door Auw La. Tekenen nu alvast present: Arno Van Vlierberghe, Hind Eljadid,Dominique De GroenTijl Nuyts, Camille Nestor Josie, Elsbet De Pauw,Ruben Van De Woestijne, De Branding en Lucie De Droom.

Een organisatie van Auw La en Poëziecentrum, met de steun van Trefpunt.

Foto (c) Martijn Fraanje

Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Lot De Smet

Organisatie: Poëziecentrum Missie_van_de_organisatie: Poëziecentrum vzw is hét kennis- en expertisecentrum in Vlaanderen en Nederland voor Nederlandstalige poëzie, buitenlandse poëzie in Nederlandse vertaling, Nederlandstalige poëzie vertaald in andere talen en Zuid-Afrikaanse poëzie. Uniek in het hele taalgebied is de uitgebreide collectie en brede werking: documentatiecentrum, Poëziekrant, shop, uitgeverij en literaire programma’s/educatieve werking. Poëziecentrum promoot, ondersteunt, informeert, documenteert en organiseert voor diverse doelgroepen.