We Are Not People

15 tot 15 maart 2019 om 20.15u

‘We Are Not people’ beschrijft de intrigerende en complexe relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de maatschappij waar ze zich ontwikkelen en leven. De voorstelling bestaat uit visuele kunst, woord, moderne en urban dans en de rijk gelaagde muziek van Rina Mushonga.

  • Literair evenement
  • Prijs: 16 euro
  • Locatie: CC de Steiger Boom
  • Meer info: ‘We Are Not people’ beschrijft de intrigerende en complexe relatie tussen individuen, hun menselijkheid en de maatschappij waar ze zich ontwikkelen en leven. De voorstelling bestaat uit visuele kunst, woord, moderne en urban dans en de rijk gelaagde muziek van Rina Mushonga. Waarom ‘We Are Not People’? De titel spreekt voor zich. Het is een schreeuw om menselijkheid. Verontrust door de vraag ‘wat is onze waarde is als mens?’. ‘We Are Not People’ claimt zijn plaats als kunstenaar in een samenleving dat worstelt met de erkenning van een ander. We zijn allemaal verbonden; duwen en trekken elkaar naar een onvermijdelijke uitkomst : de angst dat wie we zijn, niet overeenstemt met de algemene norm. We nemen de verantwoordelijkheid om te spreken, om te dansen, om te zingen en te bewegen in de naam van alle minderheden.
    Regisseur : Yves Ruth Muziek en woord : Rina Mushonga Artistieke Adviseurs : Ish Aït Hamou & Jan Wallyn Artiesten : Sarah Hadadia, Ellen Houck, Abdul Malik, Tamara Arruti, Roger Makadi, Jenna Jalonen, Joffrey ‘Jay’ Anane, Jonas Garrido Verwerft In samenwerking met dienst diversiteit Boom.