★INSPIRERENDE & PRODUCTIEVE SCHRIJFWEEK IN SPANJE MET BRENDA VAN ES (levensverhaal schrijven)

Vanaf 11 september 2019

De schrijfweken van Brenda van Es zijn regelmatig volgeboekt, kijk op de site of er nog plek is, zie www.100jaarnavandaag.com/cursussen

wat: schrijfcursus ‘Ik & Mijn (levens)verhaal’
waar: Granada, Spanje
wanneer: 11-16 september 2019
prijs: € 995 incl, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch (privékamer mogelijk, meerprijs)

“Dit is dé schrijfweek voor iedereen die z’n autobiografie, levensverhaal of waargebeurde verhaal wil vastleggen. Wat een geweldige week!” – Carolina Ruis

Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal schrijven doe je het beste als je tijd, rust en ruimte hebt. Het zijn dé schrijfingrediënten om je verhaal helder en krachtig op papier te zetten. Je hebt geen schrijfervaring nodig en er wordt gewerkt in kleine groepen (max. 8 deelnemers). Je wordt begeleid maar hebt ook voldoende vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving te verkennen.


Op Facebook is deze schrijfweek al meer dan 70 keer met 5 STERREN (uitmuntend) beoordeeld! ★★★★★

 • ‘Na enkele sessies lag daar de structuur van mijn boek. Ik was verbluft.’ – Concetta’
 • ‘Het was zo goed, dat ik besloot: ik wil meer en weer. Gelijk toen ik thuiskwam, boekte ik de vervolgweek.’ – Yvonne
 • ‘Ik heb al heel wat schrijfcursussen gevolgd en voor de eerste keer weet ik waar ik naartoe werk dankzij no nonsense Brenda van Es. Het is een blijvende openbaring.’ – Hendrik

DE UNIEKE ©ES METHODE DIE JE NERGENS ANDERS VINDT
Tijdens deze heerlijke week word je begeleid door schrijfcoach Brenda van Es. Ze is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’ en ontwikkelde in 2013 de succesvolle ©ES methode ‘Eerst Structuur’.

Brenda over structuur: “Noem mij een verhalenbouwer. Iemand die met jou aan de slag gaat om de structuur van je verhaal vorm te geven. De gouden sleutel is de ©ES methode (Eerst Structuur). Zonder dat, is er een grote kans dat je verdwaalt in je eigen verhaal. Stapsgewijs ga ik met jou naar je boek. Dat maakt het behapbaar en overzichtelijk. Voor wie schrijf je? Waar begin je? Wat wil je met je verhaal? Waar komt jouw diepgewortelde verlangen vandaan dit verhaal te willen schrijven? Samen beslissen we wat je wél schrijft, en wat niet. Ik help je om, middels de methode, keuzes te maken die goed zijn voor jouw verhaal. Aan het eind van de week heb je een schrijfplan in handen. Dát geeft je onzettend veel rust omdat je weet wat je in de kern te schrijven hebt.”

KENNISMAKEN?

Vind je het spannend, maar voel je ook dat deze productieve & inspirerende schrijfweek  jou nu kan helpen om eindelijk je boek te schrijven?

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen om te kijken of Brenda bij jou past. Tel +31 6 43117019 (WhatsApp kan ook), of stuur haar een e-mail brenda@100jaarnavandaag.com

 • Begeleiding: Brenda van Es
 • Wanneer: Deze schrijfweek is van 11-16 september 2019 bij Granada. De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. Kijk op de site voor andere data als deze week je niet uitkomt (of vol is).
 • Startuur: 10.00u
 • Locatie: Spanje, Andalusië
 • Niveau: Beginners, beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Buitenland
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: 100 Jaar Na Vandaag
 • Prijs: 995
 • Genre: Autobiografisch schrijven

 • Meer info:
  • Direct inschrijven voor deze schrijfweek? Klik hier
  • Kijk voor alle schrijfweken van 100 Jaar Na Vandaag hier


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Brenda van Es

Brenda van Es is (1976) is een van de jongste levensverhaalschrijvers die Nederland/België rijk is. Onder de naam ‘100 Jaar Na Vandaag’ geeft ze sinds 2014 schrijfcursussen door heel Andalusië (Spanje). Ze zorgt dat haar deelnemers waargebeurde verhalen schrijven vanuit hun tenen. Bovendien helder en krachtig geschreven. Deelnemen aan een van haar schrijfweken in Spanje betekent veel aandacht voor de structuur volgens een unieke methodiek in combinatie met een flinke dosis schrijfbegeleiding.