★Inspirerende & productieve schrijfweek in Spanje met Brenda van Es

Vanaf 5 april 2019

De schrijfweken van Brenda van Es zijn regelmatig volgeboekt, kijk op de site of er nog plek is, zie www.100jaarnavandaag.com/cursussen

wat: schrijfcursus ‘Ik & Mijn verhaal’
waar: Granada, Spanje
wanneer: 5 tot 10 april 2019
prijs: € 895 incl, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch (privékamer mogelijk, meerprijs)

 

 

“Dit is dé schrijfweek voor iedereen die z’n autobiografie, levensverhaal of waargebeurde verhaal wil vastleggen. Wat een geweldige week!” – Carolina Ruis

Een autobiografie, familieverhaal of levensverhaal schrijven doe je het beste als je tijd, rust en ruimte hebt. Het zijn dé schrijfingrediënten om je verhaal helder en krachtig op papier te zetten. Je hebt geen schrijfervaring nodig en er wordt gewerkt in kleine groepen (4-8 deelnemers). Je wordt begeleid maar hebt ook voldoende vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

Op Facebook is deze schrijfweek al meer dan 70 keer met 5 STERREN (uitmuntend) beoordeeld! ★★★★★

 • ‘Na enkele sessies lag daar de structuur van mijn boek. Ik was verbluft.’ – Concetta
 • ‘Het was zo goed, dat ik besloot: ik wil meer en weer. Gelijk toen ik thuiskwam, boekte ik de vervolgweek.’ – Yvonne
 • ‘Ik heb al heel wat schrijfcursussen gevolgd en voor de eerste keer weet ik waar ik naartoe werk dankzij no nonsense Brenda van Es. Het is een blijvende openbaring.’ – Hendrik

UNIEKE ©ES METHODE DIE JE NERGENS ANDERS VINDT
Tijdens deze heerlijke week word je begeleid door schrijfcoach Brenda van Es. Ze is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’. Ze ontwikkelde in 2013 haar eigen succesvolle ©ES methode ‘Eerst Structuur’.

Brenda over structuur: “Zo vaak hoor ik dat mensen lukraak zijn begonnen met schrijven. Ze hebben het gevoel dat het thema en een verhaallijn ver te zoeken zijn. Dat is niet zo vreemd, want ze zijn- zonder dat ze het wisten – iets heel belangrijks vergeten. Geldt dat ook voor jou, dan help  ik je graag. 

Misschien zit je boekidee al jaren in je hoofd, of je bent al een heel eind maar vastgelopen. Wat je nodig hebt, is een verhalenbouwer. Iemand die met jou aan de slag gaat om de structuur van je verhaal vorm te geven. En dat is precies wat ik ben en doe. Mijn gouden sleutel is de ©ES methode (Eerst Structuur): eerst structuur. Zonder dat, is er een grote kans dat je verdwaalt in je schrijven.”

 

 • Begeleiding: Brenda van Es
 • Wanneer: Deze schrijfweek start op 5 april en eindigt op 10 april 2019. De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. Kijk op de site voor andere data.
 • Locatie: Spanje, Andalusië
 • Niveau: Beginners, beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Buitenland
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: 100 Jaar Na Vandaag
 • Prijs: 895
 • Genre: Autobiografisch schrijven

 • Meer info:

  ZIN OM TE BEGINNEN?

  Vind je het spannend, maar voel je ook dat deze schrijfweek  jou kan helpen om nu door te pakken en eindelijk je boek te schrijven? Weet dat je altijd een kennismakingsgesprek mag aanvragen om te kijken of ik bij jou pas.

  Tel +31 6 43117019 (WhatsApp kan ook), e-mail brenda@100jaarnavandaag.com

  Meer weten of aanmelden: www.100jaarnavandaag.com/cursussen

   Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Brenda van Es

Brenda van Es is (1976) is een van de jongste levensverhaalschrijvers die Nederland/België rijk is. Onder de naam ‘100 Jaar Na Vandaag’ geeft ze sinds 2014 schrijfcursussen door heel Andalusië (Spanje). Ze zorgt dat haar deelnemers waargebeurde verhalen schrijven vanuit hun tenen. Bovendien helder en krachtig geschreven. Deelnemen aan een van haar schrijfweken in Spanje betekent veel aandacht voor de structuur volgens een unieke methodiek in combinatie met een flinke dosis schrijfbegeleiding.