INSPIRERENDE EN PRODUCTIEVE SCHRIJFWEEK IN SPANJE MET BRENDA VAN ES (JE BOEK OF LEVENSVERHAAL SCHRIJVEN)

Vanaf 22 oktober 2019

De schrijfweken van Brenda van Es (auteur Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven) zijn regelmatig volgeboekt, kijk op de site of er nog plek is, zie www.100jaarnavandaag.com/cursussen

Wat: schrijfcursus ‘Je boek schrijven’ (non-fictie)
Waar: Ronda, Spanje
Wanneer: 17-22 oktober 2019
Prijs: € 995 incl, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch (privékamer mogelijk, meerprijs)

“Als je net als ik droomt over een boek, zit je hier goed! Ik wilde al jaren mijn verhaal schrijven, maar liep telkens vast. Er was iets dat me tegenhield. Ik voelde chaos en had geen idee waar te beginnen. En dan is daar Brenda. Ze coachte me in 6 dagen naar de structuur van mijn boek. Mijn boek komt er!” – Sarah

VOOR WIE?

Geschikt voor iedereen die zijn of haar autobiografie, familieverhaal of levensverhaal wil schrijven. Je wordt begeleid naar de structuur van je boek, maar er is ook vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving van Ronda te verkennen. Er wordt gewerkt in kleine groepen van max. 8 deelnemers.


Op Facebook is deze schrijfweek door de deelnemers met 5 STERREN (uitmuntend) beoordeeld ★★★★★

 • ‘Na enkele sessies lag daar de structuur van mijn boek. Ik was verbluft.’ – Concetta
 • ‘Het was zo goed, dat ik besloot: ik wil meer en weer. Gelijk toen ik thuiskwam, boekte ik de vervolgweek.’ – Marleen
 • ‘Ik heb al heel wat schrijfcursussen gevolgd en voor de eerste keer weet ik waar ik naartoe werk dankzij no nonsense Brenda van Es. Het is een blijvende openbaring.’ – Hendrik

 

DE BELOFTE

Je gaat in 6 dagen naar de structuur van je boek.

Tijdens deze week word je begeleid door Brenda van Es. Ze is auteur van het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’ en woont in Spanje. In 2014 ontwikkelde ze de succesvolle ©ES methode ‘Eerst Structuur’.

Brenda: “Noem mij een verhalenbouwer, een Story Coach want ik ga met je aan de slag gaat om je verhaal vorm te geven. De gouden sleutel is de ©ES methode (Eerst Structuur). Zonder dat, is er een grote kans dat je verdwaalt in je eigen verhaal. Dat gebeurt vaker, want jij leeft het verhaal en dát maakt het zo complex het te schrijven.

Stapsgewijs gaan we naar je boek. Dat maakt het behapbaar en overzichtelijk. Waar begin je? Wat wil je met je verhaal? Waar komt jouw diepgewortelde verlangen vandaan dit verhaal te schrijven? Wat heb je door te geven en aan wie? Samen beslissen we wat je wél en wat je niet schrijft. Ik help je om (aan de hand van de methode en één-op-één sessies) keuzes te maken voor jouw verhaal. Aan het eind van de week heb je een schrijfplan in handen. Dát geeft je rust en vertrouwen omdat je precies weet wat je te schrijven hebt.”

 

KENNISMAKEN?

Vind je het spannend, maar voel je ook dat deze schrijfweek  jou kan helpen om eindelijk je boek te schrijven?

Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen om te kijken of Brenda bij jou past. Tel +31 6 43117019 (WhatsApp kan ook), of stuur een e-mailtje naar brenda@100jaarnavandaag.com

 • Begeleiding: Brenda van Es
 • Wanneer: Deze schrijfweek is van 17-22 oktober 2019 bij Ronda. De schrijfweken vinden het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. Kijk op de site voor andere data als deze week je niet uitkomt (of vol is).
 • Startuur: 10.00u
 • Locatie: Spanje, Andalusië
 • Niveau: Beginners, beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Buitenland
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: 100 Jaar na vandaag
 • Prijs: 995
 • Genre: Autobiografisch schrijven

 • Meer info:
  • Direct inschrijven voor deze schrijfweek, doe je hier
  • Kijk voor de agenda met alle schrijfactiviteiten van 100 jaar na vandaag hier


Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Brenda van Es

Brenda van Es is (1976) is een van de jongste levensverhaalschrijvers die Nederland/België rijk is. Onder de naam ‘100 Jaar Na Vandaag’ geeft ze sinds 2014 schrijfcursussen door heel Andalusië (Spanje). Ze zorgt dat haar deelnemers waargebeurde verhalen schrijven vanuit hun tenen. Bovendien helder en krachtig geschreven. Deelnemen aan een van haar schrijfweken in Spanje betekent veel aandacht voor de structuur volgens een unieke methodiek in combinatie met een flinke dosis schrijfbegeleiding.