Schrijfverblijf op Grieks eiland Ikaria (september)

Het schrijfverblijf gaat voorjaar 2016 weer van start. Voor de dappersten onder jullie: welkom vanaf april! (enkel voor diegenen die waterproof schoeisel en windjacks hebben). Schrijfverblijf betekent: individueel verblijf en dagelijks intensieve coaching van schrijfcoach Joey Brown. Joey zoekt voor jou de mooiste schrijfplekjes uit.  Ze zorgt ook voor je rust: je mag je volledig op het schrijven concentreren. ’s Avonds brengt ze je naar leuke restaurantjes, ze laat je kennis maken met de Ikarioten en ze gidst je in haar oude autootje het eiland rond. Jij hoeft echt aan niets te denken. Alle praktische info vind je op de website van Manamahouse.
Joey brengt je naar leuke restaurantjes, laat je kennis maken met de Ikarioten en ze gidst je in haar oude autootje het eiland rond. Jij hoeft echt aan niets te denken.  Alle praktische info vind je op mijn website.

Joey brengt je naar leuke restaurantjes, laat je kennis maken met de Ikarioten en ze gidst je in haar oude autootje het eiland rond. Jij hoeft echt aan niets te denken.  Alle praktische info vind je op mijn website.

Door wie?

Joey Brown is schrijfcoach en meditatieleraar.  Ze is de bezielster van Manamahouse. Ze woont op het Griekse eiland Ikaria. Van april tot en met half oktober kan je bij haar terecht voor schrijfverblijf en schrijfvakanties.

Eiland Ikaria?

Ikaria is een a-typisch, wild, afgelegen en uitermate inspirerend eiland in het noorden van de Egeïsche zee. Buureilanden zijn o.a. Samos, Mykonos en Chios. Het is de gedroomde omgeving om ongestoord te schrijven of te verblijven.  De voorbije jaren haalde Ikaria vaak het internationale nieuws als “Blue Zone Island” of “het eiland waar men vergeet te sterven”.

Meer over Joey Brown

Je mag me de wildste ideeën vertellen, ik distilleer voor je de essentie eruit, en ik breng je dichter bij jezelf en je schrijven. En dan weet je plots wat je wil en niet wil. Ik maak je chaos concreet. Vergelijk het met een stofzuiger: ik haal het overtollige stof uit je hersenen, zodat je zuivere verhaal overblijft. Ik schijn licht in je verhaal, ik help ervoor te zorgen dat jij en je verhaal gaan schijnen. Hoe doe ik dat op Ikaria? Al reizend, samen met jou, in een autootje zwoegend over de bergen of langs de bochtige kustweg.

Ik coach op verschillende plekken: aan kloosters, aan zee, midden in een bos of boven op een bergtop. Overal waar ik stilte vind. En ik zoek voor jou die plekken uit die het best bij je passen. Je reist dus niet alleen rond in jezelf, maar ook over het hele eiland!

Schrijven als middel tot bewustwording.

Wat ik bij jou wil teweeg brengen, is het bewustwordingsproces. Ik ga met je mee op pad. Ik neem je mee naar een authentieke plek waar voldoende stilte is, waar je nog de tijd en de ruimte vindt om in diep contact te komen met jezelf. Samen gaan we schrijven vanuit je innerlijke wijsheid. Ik begeleid je daarin omdat ik weet hoe angstwekkend dat kan zijn. Als je nog nooit hebt stilgestaan, is de eerste stilte die je jezelf toelaat, best griezelig.

Schrijf wat je te schrijven hebt, en laat het resultaat los. Schrijf je kern. Schrijf datgene wat je ten diepste raakt en roert. Schrijf over datgene wat je in dit leven, met dit leven te doen hebt.

WELKOM!

 • Begeleiding: Joey Brown
 • Wanneer: Van april tot en met half oktober 2016 (met uitzondering van augustus)
 • Locatie: Eiland Ikaria, Griekenland
 • Niveau: Beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Buitenland
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: Manamahouse
 • Prijs: vanaf 495 euro
 • Genre: Meerdere genres

 • Meer info:

  http://www.manamahouse.com of write@manamahouse.com