Writing in the woods

Vanaf 27 september 2019

Verlang je ernaar je authentieke stem te laten weerklinken op papier? Wil je recht uit je hart leren schrijven, met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden? Zin om een dag lang de muze tot je te laten spreken in en aan de rand van een heerlijk bos? Dan is dit schrijfatelier voor jou!

We dompelen ons onder in de 7 geheimen van ‘flow writing’ en maken onze creatieve voelsprieten wakker met verschillende inspiratiestarters. Vervolgens trekken we het bos in, op zoek naar de plekjes die ons roepen. We nestelen ons tegen de stam van een boom, aan de oever van een kronkelende beek of op een open plek tussen de bomen. Daar schrijven we, ieder verzonken in zijn of haar eigen proces, gedragen door de groep en door het woud.

We komen geregeld samen in de cirkel om onze ervaringen (en voor wie wil: ook onze schrijfsels) te delen en ons opnieuw te laten voeden met inspiratie en tips. Vervolgens trekken we met een nieuwe adem weer het groen in, waar onze pen haar stille weg op het blad vervolgt.

Je hoeft geen ervaring met schrijven te hebben. De roep voelen om je te verbinden met je schrijfstem en met de natuur volstaat. Van harte welkom voor een deugddoende dag van gedeelde inspiratie, stromend schrijven en natuurverbinding. Een dag van stil worden, diep luisteren en schrijven vanuit je essentie.

Begeleiding: Lien Van Laere is schrijfster, verhalenvroedvrouw en zelfexpressie-coach (lienvanlaere.be). Ze is ook medebezielster van Woods of Wonder (www.woodsofwonder.be)

 • Begeleiding: Lien Van Laere (www.lienvanlaere.be)
 • Wanneer: Vrijdag 27 september van 10u tot 16u30
 • Startuur: 10.00u
 • Locatie: Woods of Wonder, Trimpont 5, 9660 Everbeek
 • Niveau: Beginners, beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: Www.lienvanlaere.be
 • Prijs: 110 euro (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor zelfstandigen die graag een factuur ontvangen). Prijs is inclusief biologisch-vegetarische lunch, schrijfboekje, water, thee en gezonde versnaperingen.
 • Genre: Autobiografisch schrijven

 • Meer info:

  Inschrijven kan via een mail naar info@lienvanlaere.be en door overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 03 9731 3534 9184 (met vermelding 'Writing in the Woods + je naam').
  Inbegrepen in de prijs: workshop, biologisch-vegetarische lunch, persoonlijk schrijfboekje, water, thee en gezonde versnaperingen. Maximum 8 deelnemers om voldoende individuele aandacht te garanderen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Welkom!Dit bericht werd geplaatst op door .

Over Lien Van Laere

Lien Van Laere is schrijfster, verhalenvroedvrouw en taaltovenaar. Ze werkte meer dan 10 jaar als journaliste en copywriter, schreef een aantal boeken in opdracht en geeft sinds 2014 ook workshops in alles wat met schrijven, verhalen en authentieke zelfexpressie te maken heeft.