Zichtbaar in je licht! Vierdaagse schrijf- en stilteretraite

Vanaf 29 oktober 2019

Je hebt een praktijk, bedrijf, project, boek, boodschap … en je zou dat alles het liefst met de hele wereld delen. Maar je durft niet. Er is ‘iets’ dat je tegenhoudt, er is die stem die zegt dat je niet mag of kan. Je hebt last van uitstelgedrag, je denkt ‘ik ben niet goed genoeg’. Je voelt je al schuldig bij het idéé dat je geld zou investeren in je droom, en je denkt dat het ‘egoïstisch’ is om jezelf zo in de kijker te zetten. Je zoekt 1001 excuses om je boek of project of bedrijf niet te starten, niet af te werken. Je beperkt je groei, je openbloeien. Want wat zullen ‘ze’ zeggen? 

Zichtbaar in je licht! Dat is het hoofdthema van deze unieke schrijf- en stilteretraite. Je hebt al een hele weg afgelegd op het pad naar bewustzijn. Je voelt wie je bent, je weet wat je wil, en je bent klaar om met je missie en boodschap in de wereld te stappen.

ACTIE!

Je weet: als ik niet NU actie onderneem, verandert er niks. En die actie, die kan je in stilte ondernemen, al schrijvend. De schrijfmeditaties, maar ook het opstellingswerk en de dieptegesprekken zullen je helpen om voortaan je ware verhaal voluit te leven! Je zegt: ‘Ja, ik wil!’

Centraal in deze retraite staan zelfverantwoordelijkheid, leiderschap, meesterschap en ZICHTBAARHEID.

Met: schrijfmeditaties, uitwisseling, dieptegesprek, energetisch en systemisch werk. Je neemt deel aan een intensief programma. Tijdens de sessies wordt er gepraat en uitgewisseld, voor en na de sessies blijven we in stilte, zodat we onszelf de nodige rust en ruimte geven voor het verwerkingsproces.

VOOR WIE

je wil actie ondernemen
je wil met je twee voeten in je ware verhaal staan
je wil jezelf zichtbaar maken, in het licht stappen
je wil doorheen laatste blokkades en angsten
je wil opnieuw stroming, vrijheid en speelsheid voelen in alles wat je doet
je wil durven roepen: ‘Zie! Hier ben ik! Ik zie mezelf!’
je voelt een hele sterke: ‘Ja, ik wil!’
je voelt dat het schrijven je blokkade in beweging kan zetten
je wil diep duiken met je pen en het schrijven inzetten als middel voor zelfonderzoek
je bent open en bereid om te doen wat nodig is
je voelt je klaar voor je doorbraak

 

WAAR?

Ik neem je mee naar een fantastische plek in de natuur, de Kasteelhoeve Wange (B), een oase van rust en stilte. Als je hier de poort doorwandelt, val je als vanzelf stil. Je slaapt in een heerlijk lichte, luxueuze, moderne, van alle comfort voorziene, kamer. De Kasteelhoeve biedt gezonde vegetarische maaltijden met streekproducten. Ze gebruiken zoveel mogelijk groenten en kruiden uit de eigen tuin. Zo goed als alles is huisgemaakt.

WIE IS JOEY?

De Vlaamse Joey Brown is schrijver, schrijfcoach, (hoog)gevoelig mens en begeleider van bewustwordingsprocessen. Ze schept voor jou een veilige ruimte waarin je helemaal met jezelf (en met je schrijven) kan zijn.

Haar retraites kenmerken zich door de unieke combinatie van schrijf- en zitmeditatie, rust, ruimte en stilte met aanvullend diepgaand opstellingswerk en deelrondes.

Joey is auteur van het boek Schrijven naar Bewustzijn.

Ze woont op het Griekse eiland Ikaria.

“Het was mooi. Het was magisch. Het was ontspannend en moeiteloos. Ik heb genoten van de rust, de stilte en de schrijfsessies én ik heb grote stappen gezet. Ik ben zwanger van een boek. Wat mij rest is het omringen met alle liefde, zorg en aandacht die ik heb. En schrijven. Dit smaakt naar meer.” – Marianne DB

 • Begeleiding: Joey Brown
 • Wanneer: 29 oktober - 01 november 2019
 • Startuur: 10.00u
 • Locatie: Wange
 • Niveau: Beginners met ervaring, gevorderden
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Leeftijd: +16
 • Organisatie: Joey Brown
 • Prijs: 795 EUR
 • Genre: Meerdere genres
 • Opleidingscheques: neen
 • KMO portefeuille: neen

 • Meer info:

  Meer info over het volledige programma: joeybrown.be

  Inschrijven: mailtje aan info@joeybrown.beDit bericht werd geplaatst op door .

Over Joey Brown

MANAMAHOUSE is een initiatief van schrijfdocente en expressiecoach Joey Brown (België). Met Manamahouse wil ze een ‘huis’ van rust en ruimte creëren: ruimte voor creatie (schrijven!) en rust in hoofd en lichaam (Balansvakanties). Thuisbasis van Manamahouse is het Griekse eiland Ikaria, waar Joey sinds 2013 woont. ‘Manama’ als naam staat voor rust en dromen, voor respect, vreugde, levenskracht, liefde en inspiratie.