Al schrijvend de winter in

Wil jij graag al lang iets op papier krijgen, zoals een verhaal, een essay, een gedicht, een column of een trilogie? Lukt het maar niet om te starten? Dan kan dit weekend zeker een schrijfduw in de rug geven. Samen graven we door heel wat schrijftips en gaan we op zoek naar inspiratie

Je krijgt drie workshops met heel wat schrijftips rond structuur, perspectief en stijl zoals autobiografisch schrijven. Daarnaast is er een filosoferende methodiek om aan het schrijven te gaan. Tussendoor zijn er nog kleine oefeningen en mogelijkheden om schrijfsels met elkaar te delen.

Naast schrijven, gaan we gezellig doen door te aperitieven, eten en wandelen. Inspiratie doe je immers niet enkel op met pen en papier, maar ook door de natuur, gezelligheid, fijne gesprekken en lekker eten. Het volledige programma vind je hier.

Waarom meedoen? Omdat de Ardeense bomen en een gezelschap dat ook graag in de pen kruipt, inspirerend kan werken. Je gaat daarnaast ook met een boel tips, een warm gevoel, een volle maag en wie weet een schriftje vol schrijfsels naar huis. In de prijs zit immers alles inbegrepen, ook de BTW.

Zin om mee te gaan? Mail dan naar zonderfaut@gmail.com. Een fancy inschrijfknop bezitten we helaas nog niet.  

Sessie(s)

penopwarmertjes - start to write - free writing - filosoferend in de pen kruipen - write to share - jezelf en anderen


Details

Georganiseerd door zonder faut

Docent veerle - michiel - sophie

Duur Meerdere dagen

Start 25 nov. 2022 16:00

Einde 27 nov. 2022 13:00

Prijs € 550.00

Regio Wallonië

Locatie Annevoie-Rouillon

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!