Masterclass Storytelling: Je leven als heldenreis | follow your bliss

Storytelling ga je pas echt begrijpen als je je eigen leven als uitgangspunt neemt. Want in alles wat je leeft, zit een betekenisvol verhaal. Ontdek het tijdens deze masterclass en doorgrond storytelling voor altijd.

 

REIS VAN DE HELD

Tijdens deze Masterclass leer je alles over de Reis van de Held, zoals beschreven door de Amerikaanse mytholoog Joseph Campbell. Jarenlang stak hij zijn neus in elk verhaal dat hij tegenkwam. Hij analyseerde ze stuk voor stuk en ontdekte: er is een universele verhaalverstructuur!


WELK VERHAAL LEEF JIJ?

Om te ontdekken welk verhaal je leeft, neemt Brenda van Es je mee naar de universele verhaalverstructuur van Joseph Campbell, die alle storytellers en filmmakers tot op de dag van vandaag gebruiken.


PRIJS

Nu geen 295 euro, maar eenmalig 155 euro (ex btw)! Maak er gebruik van.

 

WAT ANDEREN ZEGGEN

"De videofragmenten en liedjes inspireerden mij voor mijn eigen verhaal. Het was een filosofische middag terwijl ik ook met concrete handvatten naar huis ging. Superwaardevolle input voor mijn boek." - Rita

"De inspirerendste Masterclass die ik ooit heb gevolgd! Het is wonderlijk hoe ik nu anders kijkt naar films en verhalen. 't Krijgt een nieuwe dimensie." - Evi

Sessie(s)

Je bent welkom bij de Masterclass op zondag 20 december. Er zijn twee versies. Online ben je welkom van 09-11:30 uur. Je krijgt per mail een zoomlinkje.

Wil je de live versie meemaken, dan zien we je graag bij OOHM in Vogelenzang om 14:00 - 17:00 uur. Je bent welkom in de prachtige lounge vanaf 13:30 uur. Je parkeert er gratis voor de deur.


Details

Georganiseerd door 100 Jaar Na Vandaag

Docent Brenda van Es

Start 20 dec. 2020 13:00

Prijs € 155.00

Regio Buitenland

Locatie Vogelenzang (NL, omgeving Haarlem)

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!