Blog Schrijven - Inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
47
Uren
04
Min
35
Sec
38

Omschrijving

Elke deelnemer aan een schrijfcursus heeft wel ergens een notitieboekje waarin flarden tekst staan. Woorden, zinnen, observaties. Sommigen wachten tot na hun dood om die publiek te maken - anderen gebruiken ze als werkmateriaal om een literaire blog mee te voeden. Zo'n literaire blog kan een ideaal speel en oefenterrein zijn voor beginnende schrijvers. 

Geen gedoe met redacteuren, geen tergend traag uitgeefproces, geen afwijzingen, geen regels. Instant gratification - of net niet.


Auteur en literair blogger Dirk Van Boxem neemt je mee in het landschap van de literaire blogs en hoe ze een rol kunnen spelen in het ontdekken van de talenten van je cursisten.

Docent |  Dirk Van Boxem scherpte jarenlang zijn pen op www.bijgekleurd.wordpress.com vooraleer hij in 2019 debuteerde met de roman Morgenster (uitgegeven door Polis). Hij is coach en veranderingsmanager en geeft in het basisjaar literair schrijven de workshops over literair bloggen.


Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

 

Inschrijven voor alle inspiratiemomenten voor docenten? 

In het voorjaar van 2021 bieden we 6 inspiratiemomenten voor docenten aan. Een boeiend programma!
Als je je inschrijft voor de 6 sessies, krijg je één sessie cadeau. Je betaalt dan 295 euro i.pv.354 euro. Gun jezelf deze boost voor je docentschap! Stuur een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: '"alle inspiratiemomenten docenten voorjaar 2021'. We bezorgen je een factuur en zetten je mee op de lijst. 

Alle sessies op een rij: 

  1. Deel 1 Runa Svetlikova: Schrijven en de hersenen: de verzoening van rede en muze (26 januari) 
  2. Deel 2 Runa Svetlikova: De cognitieve leerwerkplaats: een veilige plek voor het overbrengen van je schrijfexpertise (16 februari)
  3. Dirk van Boxem: Blog schrijven (16 maart)
  4. Danielle Eeraerts: Schrijfles geven aan anderstalige groepen (27 april)
  5. Xavier Roelens: De hartslag van het gedicht (18 mei)
  6. Hanneke Stuart: Van autobiografische verhalen tot een literaire tekst (8 juni) 

Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

16 maart 2021 van 10u tot 13u.


Inschrijvingsdeadline

15 mrt. 2021 12:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Dirk van Boxem

Locatie Online

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Online


Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven