JOEY BROWN - Schrijven naar Buiten

Dagen
141
Uren
06
Min
58
Sec
16

Omschrijving

 

Je hebt een coachingspraktijk, bedrijf, project, boek, boodschap ... en je zou dat alles het liefst met de hele wereld delen. Maar je durft niet. Er is 'iets' dat je tegenhoudt, er is die stem die zegt dat je niet mag of kan. Je hebt last van uitstelgedrag, je denkt 'ik ben niet goed genoeg'. Je voelt je al schuldig bij het idéé dat je nog meer geld zou investeren in je droom, en je denkt dat het 'egoïstisch' is om jezelf zo in de kijker te zetten. Je zoekt 1001 excuses om je boek of project of bedrijf niet te starten, niet af te werken. Je beperkt je groei, je openbloeien. Want wat zullen 'ze' zeggen? 

 

  VOOR WIE

  • je wilt actie ondernemen
  • je wilt jezelf zichtbaar maken, in het licht stappen
  • je wilt doorheen laatste blokkades en angsten
  • je voelt dat schrijven je in beweging kan zetten
  • je wilt opnieuw stroming, vrijheid en speelsheid voelen in alles wat je doet
  • je voelt je klaar voor je doorbraak

 

HET PROGRAMMA

De retraite verloopt als volgt: al schrijfmediterend maken we een reis naar binnen, en van daaruit weer naar buiten. Je ontdekt de weg naar jouw stem, jouw waarheid. We volgen daarbij voornamelijk de stappen beschreven in het laatste deel van mijn boek Schrijven naar Bewustzijn.

Je ontmaskert je laatste (schrijf)blokkades. Je onderzoekt  wat je nu nodig hebt om in licht en liefde in je meesterschap te stappen. Zichtbaar in je licht!

 

Dagverloop

07.30 - 08.15 stilte- en schrijfmeditatie

08.15 - 09.00 ontbijt

10.00 – 13.00 ochtendsessie

13.00 - 15.00 lunch en siësta

15.00 - 18.30 middagsessie en stille schrijfmeditatie

19.00 avondmaal

20.00 – 21.00 avondsessie

 

ACCOMMODATIE & MAALTIJDEN

Logeren doe je in de KASTEELHOEVE WANGE (B), een bijzondere plek op het einde van de wereld, omringd door bossen, velden ... en paarden. Hier val je als vanzelf stil.

Je slaapt in een heerlijk lichte, luxueuze, moderne, van alle comfort voorziene, kamer.

De Kasteelhoeve biedt gezonde vegetarische maaltijden met streekproducten. Ze gebruiken zoveel mogelijk groenten en kruiden uit de eigen tuin. Zo goed als alles is huisgemaakt. 

 

JOUW INVESTERING

vanaf 995 EUR

Inclusief:

3 overnachtingen in een single kamer, 3 x ontbijt, 4 x lunch, 3 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen de hele dag

9 dagdelen programma

huur van de zaal

21% btw

  

REACTIES VAN DEELNEMERS

''Na de retraite zat ik nog dagenlang in mijn hara, of de eerste chakra. Ik kan nu beter het verschil voelen tussen hoofd en lichaam, wordt me er steeds bewuster van, en kan nu ook thuis beter "afzakken".

Deze vier dagen waren een geweldige ervaring met heerlijke mensen en intense uitwisseling. Joey, je bent een kei in invoelen. Je voelt wat er nodig is en je durft je kwetsbaar op te stellen. Dank voor je zijn!'' PIETER DE BONDT

 

''Mijn zoon vroeg welk cijfer deze week kreeg. Ik zei: Een tien! Mijn man vond dat de vermoeidheid uit mijn gezicht was en ook vriendinnen zagen dat.

Ik landde in precies de goede retraite op precies de juiste tijd.
Ik heb grote bewondering voor hoe je dit hebt neergezet. Je was er voor ons en hebt een veilige omgeving weten te creëren waarin ontzettend veel kon gebeuren.
Mijn puzzelstukken zijn kraakhelder op hun plaats gevallen!'' KARIN SPIJKERMAN

 

BOEK HIER JOUW RETRAITE

Sessie(s)

16 - 19 april 2020


Inschrijvingsdeadline

8 apr. 2020 22:00


Details

Prijs € 995.00

Georganiseerd door Joey Brown

Locatie Kasteelhoeve Wange

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio Vlaanderen