JOEY BROWN / Schrijven naar Buiten - retraite

Dagen
42
Uren
09
Min
21
Sec
29

Omschrijving

Je hebt een coachingspraktijk, bedrijf, project, boek, boodschap ... en je zou dat alles het liefst met de hele wereld delen. Maar je durft niet. Er is 'iets' dat je tegenhoudt, er is die stem die zegt dat je niet mag of kan. Je hebt last van uitstelgedrag, je denkt 'ik ben niet goed genoeg'. Je voelt je al schuldig bij het idéé dat je nog meer geld zou investeren in je droom, en je denkt dat het 'egoïstisch' is om jezelf zo in de kijker te zetten. Je zoekt 1001 excuses om je boek of project of bedrijf niet te starten, niet af te werken. Je beperkt je groei, je openbloeien. Want wat zullen 'ze' zeggen? 

Schrijven naar Buiten is voor jou als je als je al een hele weg hebt afgelegd op het pad naar bewustzijn. Het is in wezen het vervolg op de basisretraite Schrijven naar Binnen. Je hoeft echter niet eerst de basisretraite gedaan te hebben om te kunnen deelnemen. Het is voldoende dat je al een creatie- en bewustzijnsproces hebt afgelegd en je je klaar voelt om met je hele zelf naar buiten te treden.

Focus van deze retraite ligt op het doorbreken en in het licht zetten van wat ons nog tegenhoudt. Je maakt jezelf VRIJ.

Je weet: als ik niet NU actie onderneem, verandert er niks.

En die actie, die ondernemen we in stilte, al schrijvend. De schrijfmeditaties, maar ook het energetisch en systemisch werk en de dieptegesprekken helpen je om voortaan je ware verhaal voluit te leven. Je raakt de laatste restjes angst en twijfel aan, in liefde. En je zegt: 'Ja, ik wil!'

 

  VOOR WIE

  • je wilt actie ondernemen
  • je wilt jezelf zichtbaar maken, in het licht stappen
  • je wilt doorheen laatste blokkades en angsten
  • je voelt dat schrijven je in beweging kan zetten
  • je wilt opnieuw stroming, vrijheid en speelsheid voelen in alles wat je doet
  • je voelt je klaar voor je doorbraak

 

HET PROGRAMMA

De retraite verloopt als volgt: al schrijfmediterend maken we een reis naar binnen, en van daaruit weer naar buiten. Je ontdekt de weg naar jouw stem, jouw waarheid. We volgen daarbij voornamelijk de stappen beschreven in het laatste deel van mijn boek Schrijven naar Bewustzijn.

Je ontmaskert je laatste (schrijf)blokkades. Je onderzoekt  wat je nu nodig hebt om in licht en liefde in je meesterschap te stappen. Zichtbaar in je licht! Het volledige programma lees je op de website.

 

ACCOMMODATIE & MAALTIJDEN

Logeren doe je in de KASTEELHOEVE WANGE (B), een bijzondere plek op het einde van de wereld, omringd door bossen, velden ... en paarden. Hier val je als vanzelf stil.

Je slaapt in een heerlijk lichte, luxueuze, moderne, van alle comfort voorziene, kamer.

De Kasteelhoeve biedt gezonde vegetarische maaltijden met streekproducten. Ze gebruiken zoveel mogelijk groenten en kruiden uit de eigen tuin. Zo goed als alles is huisgemaakt. 

 

Inclusief:

3 overnachtingen in een single kamer, 3 x ontbijt, 4 x lunch, 3 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen de hele dag

9 dagdelen programma

huur van de zaal

21% btw

  

REACTIES VAN DEELNEMERS

''Na de retraite zat ik nog dagenlang in mijn hara, of de eerste chakra. Ik kan nu beter het verschil voelen tussen hoofd en lichaam, wordt me er steeds bewuster van, en kan nu ook thuis beter "afzakken". Deze vier dagen waren een geweldige ervaring met heerlijke mensen en intense uitwisseling. Joey, je bent een kei in invoelen. Je voelt wat er nodig is en je durft je kwetsbaar op te stellen. Dank voor je zijn!'' PIETER DE BONDT

 

''Mijn zoon vroeg welk cijfer deze week kreeg. Ik zei: Een tien! Mijn man vond dat de vermoeidheid uit mijn gezicht was en ook vriendinnen zagen dat. Ik landde in precies de goede retraite op precies de juiste tijd.
Ik heb grote bewondering voor hoe je dit hebt neergezet. Je was er voor ons en hebt een veilige omgeving weten te creëren waarin ontzettend veel kon gebeuren. Mijn puzzelstukken zijn kraakhelder op hun plaats gevallen!'' KARIN SPIJKERMAN

Sessie(s)

15 - 18 april 2021


Inschrijvingsdeadline

12 apr. 2021 07:00


Details

Prijs € 1295.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie Kasteelhoeve Wange, Landen

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Vlaams-Brabant