Ondernemers met een goed verhaal, plús Ibiza Book & Business retreat | halfjaarprogramma, ondernemers only

Omschrijving

Ondernemer met een goed verhaal? “Hét programma voor ondernemers die hun businessboek willen schrijven” De enige die jouw vakkennis combineert met je persoonlijke verhaal!

** let op, datum retreat definitief **

Ben jij een 'ondernemer met een goed verhaal'? Schrijf een boek! Ja echt, want je werkt vanuit je hart en hebt een knettergoed verhaal waarom jij doet wat je doet. Door je boek te schrijven, onderstreep je jouw kennis en vergroot je je zichtbaarheid als ondernemer. Een boek is het allerbeste visitekaartje voor jou en je bedrijf. Halfjaarprogramma, inclusief Ibiza Book & Business retreat!

 

"Met een boek ga je van bescheidenheid naar zichtbaarheid"   Open deuren met jouw boek

In dit programma gaan we ervoor zorgen dat er een boek komt dat voor jóu gaat werken. Omdat je je kennis deelt met de wereld. Je doet niet zomaar wat je doet. Je hebt je passie gevonden en bent daar goed in. No doubt about it. Dat mag de wereld weten! Met je boek open je deuren. Deuren waar klanten achter zitten en voor wie jij super zichtbaar wordt.

 

Uniek halfjaarprogramma plús coaching

Tijdens dit programma voor ondernemers ga je aan de slag met de ©ES methodiek, een methode die nergens anders verkrijgbaar is en die structuur brengt in jouw businessverhaal. Dat is pas lekker schrijven! Bovendien krijg je een flinke dosis begeleiding. Aan de hand van opdrachten ontstaat als vanzelf de rode draad van je verhaal. Tijdens de retreat op Ibiza word je een week lang in de watten gelegd zodat jij je 100% op het schrijven kunt concentreren. Dat klinkt niet alleen ideaal, dat ís het ook.

Lees snel verder!

Sessie(s)

Je vindt alle data van het halfjaarprogramma via de link
http://100jaarnavandaag.com/programma-schrijfretraite-ibiza/
- kick off 20 december 2019 in Nederland
- 18 tm 22 mei 2020 Retreat Ibizia


Inschrijvingsdeadline

29 nov. 2019 23:00


Details

Prijs € 3900.00

Georganiseerd door 100 Jaar Na Vandaag

Docent Brenda van Es

Locatie BE & NL & Ibiza

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio West-Vlaanderen