Online Poëzie Schrijfkamp voor Scriptomanen

Omschrijving

Met minimum 8 en maximum 10 cursisten, onder begeleiding van auteur, redacteur & docent creatief schrijven Patrick Bernauw, ga je deze zomer op online poëzie schrijfkamp. Zowel het traditionele gedicht als google- en stiftgedichten (blackout poetry) komen aan bod. Je krijgt oefeningen en schrijfopdrachten mee, en ten slotte natuurlijk ook feedback van de collega's en van de docent.

Gedurende vier sessies verspreid over de maanden juli en augustus schrijf je zo een aantal gedichten bij elkaar... die, in geval er voldoende kwalitatief materiaal voorhanden is, in het najaar van 2020 ook verschijnen als een heuse bloemlezing bij vzw de Scriptomanen. Deze POD (printing on demand) uitgever heeft de jongste jaren overigens een heel mooi poëziefonds bij elkaar gepubliceerd: je vindt alle dichtbundels hier.   

De cursus gaat alleen door als het minimum aantal inschrijvingen wordt gehaald vóór eind mei 2020. Vervolgens plannen we in onderling overleg de vier sessies.  

Sessie(s)

Gedurende de maanden juli en augustus. De sessies worden in onderling overleg bepaald.


Inschrijvingsdeadline

1 nov. 2020 11:00


Details

Prijs € 121.00

Georganiseerd door vzw de Scriptomanen

Docent Patrick Bernauw is auteur van historische thrillers zowel voor volwassenen als voor de jeugd, en docent creatief schrijven aan de Academie voor Podiumkunsten te Aalst en het Conservatorium van Mechelen.

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio Online


Genres