Online Schrijfdag: Huurder of eigenaar van je leven?

Dagen
14
Uren
23
Min
13
Sec
34

Omschrijving

Met deze online Schrijf(meditatie)dag schenk je jezelf een dag lang de tijd, aandacht en de liefde die je verdient. Samen zetten we onze pen in beweging met schrijfmeditatie, deelrondes (uitwisseling, in de mate van het mogelijke) en we nemen aan het eind ook de tijd voor vraag en antwoord.

We starten samen in de ochtend, nemen een middagpauze, en werken door tot 17:00. Aansluitend is er ook nog een avondsessie, waarin we samen in stilte (schrijf)mediteren.

Op zaterdag 22 augustus wijden we een volledige dag aan eigenaarschap: voel jij je huurder of eigenaar van je leven? En als je jezelf een huurder voelt, hoe kun je dan stappen zetten naar eigenaarschap?

Het verhaal dat je leven is, is het huis waarin je ziel woont. Je kunt jezelf afvragen of je huis zodanig is ingericht dat het is afgestemd op jouw ziel.

Komt jouw potentieel en de bestemming van je ziel tot uiting in jouw leven? Voel je jezelf groeien, in beweging, vrij en licht?

Neem jij de verantwoordelijkheid van een goede huisvader? Of doe je wat huurders wel eens doen: uitwonen, in de veronderstelling dat de eigenaar de sleet en de schade wel zal herstellen?

Maar vertel, me, wie is dat dan, de eigenaar van jouw leven?

Precies. Snap je?

Meer lees je in mijn blog: https://joeybrown.be/ben-jij-huurder-of-eigenaar-van-je-leven/

We starten met wat we hebben, met wat we zijn, in dit moment. We zetten de punt neer en we kijken wat zich in de beweging, en in het "niets" mag ontvouwen.

P.S. Schrijfervaring is niet nodig.

 

"Wat een magische en verhelderende dag was dit! Ik had al schrijvend een goed gesprek met mijn ziel. Ik heb verhelderende inzichten gekregen en vanuit huis schrijven in verbinding met Joey en de schrijfgroep ging prima. Een absolute aanrader!" – Anne-Lies Smal

"Dankjewel voor de vertrouwde sfeer, zodat ik mijn hart open kan stellen. Ik ben dankbaar dat ik erbij was, en voor de inzichten die het me bracht. Een woord voor deze dag: verbondenheid. Verbondenheid met de anderen, met mezelf en met mijn diepste kern." - Willy Pelgrim - 

Meld je snel aan voor de Online Schrijfmeditatiedag van 22 augustus! 

Even helemaal de tijd voor jezelf en je schrijven. Met schrijfmeditatie, stiltemeditatie, opdrachten en uitwissling.

Sessie(s)

zaterdag 22 augustus van 10.00 tot 20.30
met pauzes


Inschrijvingsdeadline

21 aug. 2020 09:00


Details

Prijs € 50.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online