Online Schrijfdag: inner child

Omschrijving

Het zijn woelige tijden, voor ieder van ons. Misschien ervaar jij nu ook hoe moeilijk het eigenlijk is om te blijven "staan"? Hoe ingewikkeld het soms is om het midden te vinden tussen de chaos van de buitenwereld, je werk, je gezin die je aandacht vragen, en je verlangen om JUIST NU tijd en aandacht te geven aan jezelf?

Met deze online Schrijfmeditatiedag schenk je jezelf een dag lang de tijd, aandacht en de liefde die je verdient. Samen zetten we onze pen in beweging met schrijfmeditatie, deelrondes (uitwisseling, in de mate van het mogelijke) en we nemen aan het eind ook de tijd voor vraag en antwoord.

We starten samen in de ochtend, nemen een middagpauze, en werken door tot 17:00. Aansluitend is er ook nog een avondsessie, waarin we samen in stilte (schrijf)mediteren.

Zaterdag 9 & 23 mei staan in het teken van het innerlijke kind. Wat is dat, een innerlijk kind? Hoe blokkeert het ons? Hoe kunnen we het herkennen en hoe kunnen we het de veiligheid en geborgenheid geven die het nodig heeft? Een blij innerlijk kind zorgt ervoor dat je je vrij, speels en levendig voelt! We geven aandacht aan onze kwetsbaarheid en aan alle overtuigingen die ons ervan weerhouden om in overgave te leven en te schrijven.

Lees voor meer info ook even mijn blog: Wat als je innerlijke kind aan het stuur van je leven zit?

 

P.S. Elke online schrijfmeditatiedag is anders. Je kunt makkelijk meerdere keren deelnemen, omdat de schrijfmeditaties toch telkens ietsje anders zijn, omdat de vragen die uit de groep komen anders zijn, omdat, er telkens iets nieuws zich aandient. Zo blijft het niet alleen voor jou, maar ook voor mij elke keer weer boeiend! Schrijf je snel in!

P.P.S. Schrijfervaring is niet nodig.

 

"Wat een magische en verhelderende dag was dit! Ik had al schrijvend een goed gesprek met mijn ziel. Ik heb verhelderende inzichten gekregen en vanuit huis schrijven in verbinding met Joey en de schrijfgroep ging prima. Een absolute aanrader!" – Anne-Lies Smal

Sessie(s)

23 mei, van 10.00 tot 21.30
met pauzes


Inschrijvingsdeadline

22 mei 2020 09:00


Details

Prijs € 50.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online