Online Schrijfdag: Lichttaal & Soulwriting

Omschrijving

Met deze online Schrijfmeditatiedag schenk je jezelf een dag lang de tijd, aandacht en de liefde die je verdient. Samen zetten we onze pen in beweging met schrijfmeditatie, deelrondes (uitwisseling, in de mate van het mogelijke) en we nemen aan het eind ook de tijd voor vraag en antwoord.

We starten samen in de ochtend, nemen een middagpauze, en werken door tot 17:00. Aansluitend is er ook nog een avondsessie, waarin we samen in stilte (schrijf)mediteren.

Op zaterdag 8 augustus introduceer ik je tot de Lichttaal of Soulwriting. Met lichttaal geef je stem aan de verbinding met je diepste kern. Meer over lichttaal lees je in mijn blog: https://joeybrown.be/lichttaal-of-de-stem-van-je-ziel/

 

P.S. Elke online schrijfmeditatiedag is anders. Je kunt makkelijk meerdere keren deelnemen, omdat de schrijfmeditaties toch telkens ietsje anders zijn, omdat de vragen die uit de groep komen anders zijn, omdat, er telkens iets nieuws zich aandient. Zo blijft het niet alleen voor jou, maar ook voor mij elke keer weer boeiend! Schrijf je snel in!

P.P.S. Schrijfervaring is niet nodig.

 

"Wat een magische en verhelderende dag was dit! Ik had al schrijvend een goed gesprek met mijn ziel. Ik heb verhelderende inzichten gekregen en vanuit huis schrijven in verbinding met Joey en de schrijfgroep ging prima. Een absolute aanrader!" – Anne-Lies Smal

Sessie(s)

08 augustus van 10.00 tot 20.30
met pauzes


Inschrijvingsdeadline

7 aug. 2020 09:00


Details

Prijs € 50.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online