Online Schrijfdagen: Inner Child, Lichttaal, de godin in jou, zelfleiderschap en creatieve flow

Dagen
24
Uren
08
Min
04
Sec
08

Omschrijving

Met een online Schrijfmeditatiedag schenk je jezelf een dag lang de tijd, aandacht en de liefde die je verdient. Samen zetten we onze pen in beweging met onder meer schrijfmeditatie, deelrondes en systemisch werk (opstellingen). We nemen aan het eind ook de tijd voor vraag en antwoord.

We starten samen in de ochtend, nemen een middagpauze, en werken door tot 17:00. 

Thema's die tijdens de verschillende schrijfdagen aan bod komen zijn onder meer: Innerlijk Kind, Lichttaal (of Soulwriting, de verbinding met je hogere zelf), Zelfleiderschap, vrouwelijkheid (de godin in jou) en creatieve flow. 

Neem een kijkje in mijn agenda voor de data: https://joeybrown.be/agenda/

Lichttaal?

Met lichttaal geef je stem aan de verbinding met je diepste kern.

Meer over lichttaal lees je in mijn blog: Lichttaal of de stem van je ziel 

Innerlijk Kind?

Wat is dat, een innerlijk kind? Hoe blokkeert het ons? Hoe kunnen we het herkennen en hoe kunnen we het de veiligheid en geborgenheid geven die het nodig heeft? Een blij innerlijk kind zorgt ervoor dat je je vrij, speels en levendig voelt! We geven aandacht aan onze kwetsbaarheid en aan alle overtuigingen die ons ervan weerhouden om in overgave te leven en te schrijven.

Lees voor meer info mijn blogs:

- Wat als je innerlijke kind aan het stuur van je leven zit?

- Je Inner Child of je rechtstreekse lijntje met je innerlijk weten

- Je innerlijke baby: terug naar de basis van je ontwikkeling

 

P.S. Elke online schrijfmeditatiedag heeft een ander thema. Je kunt makkelijk meerdere keren deelnemen, omdat de schrijfmeditaties toch telkens ietsje anders zijn, omdat de vragen die uit de groep komen anders zijn, omdat, er telkens iets nieuws zich aandient. Zo blijft het niet alleen voor jou, maar ook voor mij elke keer weer boeiend! 

P.P.S. Schrijfervaring is niet nodig.

 

Wat deelnemers zeggen

"Wat een magische en verhelderende dag was dit! Ik had al schrijvend een goed gesprek met mijn ziel. Ik heb verhelderende inzichten gekregen en vanuit huis schrijven in verbinding met Joey en de schrijfgroep ging prima. Een absolute aanrader!" – Anne-Lies Smal

"Als ik Lichttaal beoefen, voel ik me als een spelend kind. Ik voel me vrij, creëer spontaan. Het leert me niet te oordelen of wat ik schrijf er nu mooi of lelijk uitziet. Met lichttaal geef ik eindelijk uitdrukking aan mijn ziel, die in mijn kindertijd is dichtgeklapt en sindsdien geen vrijheid meer heeft gekend." – Katrien D.H. -

"Dankjewel voor de vertrouwde sfeer, zodat ik mijn hart open kan stellen. Ik ben dankbaar dat ik erbij was, en voor de inzichten die het me bracht. Een woord voor deze dag: verbondenheid. Verbondenheid met de anderen, met mezelf en met mijn diepste kern." - Willy Pelgrim - 

Sessie(s)

5 december, 23 december, 27 december, 6 januari, 23 januari, 14 februari (andere data in februari en maart maak ik later bekend)


Inschrijvingsdeadline

22 dec. 2020 10:00


Details

Prijs € 50.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online