Poetry Summer Academy

Dagen
79
Uren
11
Min
59
Sec
54

Omschrijving

Tien ervaren dichters die hun poëtisch denken openbreken, één bijzonder ervaren schrijfcoach, Daniel Billiet, en een fantastische locatie, het internationale schrijfhuis Villa Hellebosch, dat is al tien jaar de succesformule van deze cursus. Zin om deze unieke ervaring ook een keer mee te maken? Lees dan zeker verder. 

Heb je al heel wat basisknepen van poëzieschrijven onder de knie? En je wil meer? Dan verwelkomen we je met open armen op de elfde editie van de Poetry Summer Academy. We rekenen erop dat je hongert naar nieuwe opdrachten die je poëtisch denken openbreken en je verplichten om de grenzen van je kunnen op te zoeken. De confrontatie met en de feedback van andere dichters, zie je als een leermoment waar je veel van kunt opsteken. Af en toe werken we in kleinere groepen, maar uiteraard heb je ook voldoende individuele schrijftijd.

Begeleiding

Naast een tiental succesvolle dichtbundels voor de jeugd publiceerde Daniel Billiet ook een vijftal bloemlezingen. 

Locatie

Villa Hellebosch is een ruim landhuis, gelegen in het midden van een hectaren groot domein met een rustiek park, weiland en beukenbos, verborgen in de plooien van een arcadisch stukje platteland.

Gastvrouw Alexandra Cool maakt van haar huis een plek waar schrijvers, vertalers, kunstenaars, componisten, denkers en academici in alle rust kunnen werken.

Bundel - early bird cadeau! 

Speciaal voor de tiende editie van deze fantastische cursus brachten wij in 2019 de exclusieve bundel 'Hellebosch, zoals alleen een eik kan kijken' uit. Die bevat gedichten van cursisten die doorheen de jaren de PSA volgden, verbluffende verhalen die de naam Hellebosch verklaren en nooit eerder uitgegeven foto’s van Alexandra Cool, beeldend kunstenaar én gastvrouw van Villa Hellebosch.
Schrijf je in vóór 1 mei 2020 dan ontvang je deze prachtige bundel gratis! 

Korting 

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus


Inschrijvingsdeadline

14 aug. 2020 10:00


Details

Prijs € 685.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Daniel Billiet

Locatie Villa Hellebosch, Vollezele

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Vlaams-Brabant


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven

Genres