Samen Schrijven Membership

Schrijf jouw boek nu eindelijk echt
Word een productieve schrijfster in slechts een uurtje per dag

Je hoeft het niet alleen te doen

Schrijf elke dag online mee met schrijfster en schrijfcoach Agatha en de andere deelnemers. Elke werkdag van 9u30 tot 10u30 via Zoom.

Een stevige stok achter de deur

Agatha, de Academie en de Community houden je liefdevol on track. Zo schrijf je jouw boek echt.

Kwaliteitsvolle begeleiding

Agatha helpt je beter en authentieker te schrijven in de begeleidingssessies. Samen gaan we op zoek naar het verhaal dat er voor jou echt toe doet.

Het Samen Schrijven Membership is iets voor jou als je:

  • nu écht werk wil maken van je boek en niet langer wil uitstellen
  • echt elke dag wil gaan schrijven
  • genoeg hebt van je eigen uitstelgedrag en op zoek bent naar een stok achter de deur
  • elke ochtend een uur tijd kunt vrijmaken om samen te schrijven (van 9u30 tot 10u30) en van plan bent zoveel als je kunt op te dagen
  • niet zomaar ‘een’ boek wilt schrijven, maar het boek dat alleen jij kunt schrijven
  • bereid bent om diep in jezelf te duiken om jouw meest authentieke verhaal naar boven te halen
  • bereid bent om je teksten te delen in de groep en er feedback op te krijgen zodat je als schrijfster kunt groeien (ook al is dat spannend!)
  • respectvol kunt omgaan met de teksten van anderen

Een verre droom? Je boek is dichterbij dan je denkt


Hallo, ik ben Agatha. Als kind al wist ik dat ik schrijfster wilde worden. Jarenlang droomde ik van mijn eigen boeken, zonder een letter te schrijven. Ik durfde niet te beginnen, want ik geloofde niet in mijn eigen droom. Ik geloofde niet dat het kon. Ik had allerlei gedachten die me tegenhielden zoals 'Ik vind nooit een uitgever' en 'Er is al zoveel geschreven, wat kan ik daar nog aan toevoegen?' Door niet te schrijven voelde me fake en mislukt, en ik had weinig plezier in het leven.

Ondertussen heb ik onder de naam Aag Vernelen meer dan 50 kinderboeken geschreven en gepubliceerd bij erkende Vlaamse en Nederlandse uitgeverijen en begeleid ik al meer dan tien jaar vrouwen bij het schrijven van hun boek.

Ik heb ontdekt dat schrijven helemaal niet moeilijk is. Met de juiste begeleiding en mindset kun je het leren. Zo wordt schrijven iets dat jou gelukkig maakt en dat je zelfvertrouwen geeft.

Door met honderden vrouwen te werken die net als jij een boek verlangden te schrijven, weet ik dat jij het ook kan. Ook jij kunt jouw boek schrijven! Het vraagt wel jouw bereidheid om in actie te komen, ook al heb je angsten en twijfels.

Voel jij die grote ja naar de Schrijfster in jou, en besluit je er nu echt voor te gaan, weet dan dat je welkom bent bij het Samen Schrijven Membership. Daar krijg je de juiste steun, begeleiding en accountability om je boek nu eindelijk echt te gaan schrijven.

Lees meer op de website agathacornelia/samen-schrijven

Details

Georganiseerd door Agatha Cornelia

Docent Agatha Cornelia

Duur Lange opleidingen

Prijs € 220.00

Regio Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!