Scenario voor een moordspel

Patrick Bernauw heeft ruim 15 jaar ervaring met het schrijven, regisseren en produceren van moordspelen... hij acteert er zelfs in. Gedurende die periode organiseerde hij met zijn productiehuis vzw de Scriptomanen vele tientallen moordspelen, al of niet in het kader van een diner, voor teambuildings van bedrijven, personeels-, vrijgezellen- en familiefeesten. De Scriptomanen stelden ook "doe-het-zelf pakketten" ter beschikking. Een catalogus van hun werk vind je hier.

Onder zijn begeleiding kun je nu met jouw vriendengroep, toneelgezelschap, familie, artistiek collectief, vereniging, enz... jouw eigen moordspel produceren. Eerst vragen jullie je af of het om een doe-het-zelf pakket moet gaan, dan wel om een event met een of meerdere live spelleid(st)er(s), acteur(s) of actrice(s). Krijgt het de vorm van een interactief toneelstuk, ga je voor een podcast als drager, of kies je voor een hippe digital storytelling tool als izi.travel? Misschien voel je meer voor een ebook, in epub formaat of als PDF? Al kun je natuurlijk ook een handig klein pocketboekje maken met printing on demand.

Via een drietal sessies begeleidt Patrick Bernauw jouw artistiek collectief (tot 5 deelnemers mogelijk) in het maken van jouw hoogstpersoonlijke moordspel. Indien het voldoende kwaliteit bevat, kan het zelfs gecommercialiseerd worden via www.moordspel.org.

 

Sessie(s)

Aantal en aard van de sessies af te spreken.


Details

Georganiseerd door vzw de Scriptomanen

Docent Patrick Bernauw is auteur van historische thrillers zowel voor volwassenen als voor de jeugd, en docent creatief schrijven aan de Academie voor Podiumkunsten te Aalst en het Conservatorium van Mechelen.

Start 15 dec. 2020 11:00

Prijs € 363.00

Regio Online

Locatie Online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!