Schrijf jezelf naar 2022

In de schrijfworkshops Schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.  Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is. Zo helpt schrijven om bewust vorm te geven aan jouw leven.

Op19 december geef je vorm aan het volgende jaar. Je blikt terug op 2021 en maakt je persoonlijke balans op. Wat wil je meenemen naar 2022? Wat laat je liever achter je? Waar wil je meer aandacht aan besteden?


De dag is opgebouwd uit schrijfopdrachten die jou helpen om je plannen en dromen te benoemen. Je staat stil bij wat jij nodig hebt om je eigen doelen te bereiken en je zet alvast een eerste stap. Tussendoor maken we ook ruimte voor uitwisseling zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren.


Meer info en inschrijvingen: www.emke.be

Sessie(s)

19 december 2021


Details

Georganiseerd door Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Duur 1 dag(deel)

Start 19 dec. 2021 09:00

Einde 19 dec. 2021 15:30

Prijs € 95.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!