Schrijfmeditatiedag: in creatieve flow

Dagen
51
Uren
04
Min
27
Sec
46

Omschrijving

Voel je storing op de lijn? Of zit je op een nulpunt in je leven en wil je graag leren hoe je een nieuwe beweging kunt starten? Dan kan schrijfmeditatie je helpen.

JOUW CREATIEVE STROOM IN BEWEGING

Op zaterdag 12 december verwelkom ik je voor een volledige dag "Schrijven naar Bewustzijn": met schrijfmeditatie en stiltemeditatie brengen we onze creatieve stroom in beweging. .Je leert hoe je met de pen het verhaal van je leven kunt creëren, een verhaal dat werkelijk bij je past. Je hoeft geen groot schrijver te zijn voor deze workshop. Welkom als deze oproep je raakt.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
 
Je neemt deel aan een schrijfmeditatiedag. Dit betekent dat we de nodige ruimte nemen voor de schrijfmeditaties en regelmatig een moment van rust en meditatieve aandacht en stilte inbouwen. We wisselen ook verhalen en ervaringen uit. Als je voelt dat je daar nog niet klaar voor bent, kun je ervoor kiezen om de dag in stilte bij te wonen. Je wordt tot niets verplicht. Je komt gewoon zoals je nu bent.

Schrijfmeditatie opent en zet in beweging. Mogelijk leidt dit tot een opstelling, een visualisatie, een oefening voor meer lichaamsbewustzijn of energetische healing. We werken met wat zich aandient in het moment.

 
WAAR VINDT DE WORKSHOP PLAATS?

Locatie: Abdij van Postel, Abdijlaan 16, 2400 Mol (Postel), België
Welkom vanaf 10.00, start om 10.30 tot 17.00.
Bijdrage: 150 EUR, inclusief middagmaal*, zaalhuur en 21% btw.
Aantal deelnemers: max. 20
 

*De lunch is een eenvoudige abdijmaaltijd bestaande uit soep, hoofdgerecht en dessert. Indien je bepaalde allergieën of intoleranties hebt, kun je me per mail hiervan op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke houden we rekening met je wensen.

Sessie(s)

zaterdag 12 november van 10.00 tot 17.00


Inschrijvingsdeadline

10 dec. 2020 16:00


Details

Prijs € 150.00

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Locatie Abdij van Postel, Mol-Postel

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Antwerpen