Schrijfreis Het gelukkige eiland

Omschrijving

Een creatieve schrijfreis op basis van het prentenboek Het gelukkige eiland van Marit Tornqvist. Het is een poëtisch verhaal, eerlijk in al zijn eenvoud, waarbij de prachtige tekeningen centraal staan. Marit Tornqvist is een illustratrice van Zweedse oorsprong, die in Nederland woont en werkt.

Aan de hand van techieken van het Verbindend Schrijven (creatief dagboekschrijven meets meditatief schrijven) ontdekken we wat de woorden en tekeningen uit dit boek met ons doen. We laten ons verrassen door onze eigen schrijfsels.

Verbindend Schrijven gaat over de verbinding met jezelf. Al schrijvend kom je op jouw stille plek, de plek waar jij jezelf ontmoet in je puurste vorm. Van daaruit ga je spelen met woorden, schrijven en zinnen vormen die de zin van jouw leven aanwijzen. Elke zin is als een pijl, een wegwijzer die jouw leven in de juiste richting brengt. Het enige dat jij nog moet doen, is de pijlen volgen. Want ik geloof dat echte wijsheid in jezelf zit!

Vanaf 3 mei wordt er elke zondag nieuwe schrijfopdrachten geplaatst die iedereen op eigen tempo kan doen. Je kan ook steeds later instappen. Alle info op de site www.zinderen.be.

Sessie(s)

11 sessies


Inschrijvingsdeadline

31 aug. 2020 10:00


Details

Prijs Gratis

Georganiseerd door Zinderen

Docent Vanessa Matthyssen

Locatie bij jou thuis

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online