Schrijven naar je-zelf: creatief en speels

Je herkent het waarschijnlijk wel, je wilt schrijven, maar er is altijd wel iets dat je tegen houdt. Je hoofd zit vol goede ideeën maar als je dan eindelijk gaat zitten om te schrijven dan lijken ze verdwenen of toch niet zo geniaal als je eerst dacht.

Er zijn altijd wel redenen om je creatieve ik te negeren. Geen tijd, geen talent, geen idee. Of schuilt er meer achter? Als je de tijd neemt om echt stil te staan bij je eigen uitstelgedrag, ontdek je waarschijnlijk dat er ook nog wat anders speelt. Eens je hebt uitgedokterd wat dat is, ben je al een stap verder.

Op 20 maart ontdek je niet alleen wat jouw creativiteit in de weg staat, je maakt ook contact met wat jou inspireert en kracht geeft om net wel te gaan schrijven, schilderen, dansen of zingen. Via schrijfoefeningen maak je opnieuw contact met je eigen creativiteit en speelsheid.

In de schrijfworkshops Schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.  Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

In elke workshop van Schrijven naar je-zelf, focussen we op een ander domein van het leven. Op 20 maart kiezen we voor creativiteit en speelsheid. Je gaat op zoek naar je eigen creativiteit en wat je tegenhoudt om speels in het leven te staan.

De dag is opgebouwd uit schrijfopdrachten die je laten stilstaan bij je eigen creativiteit. Wat wil je doen? Welke kracht geeft jouw creativiteit je? Je schrijft over obstakels en wat jou tegenhoudt om creatief en speels in het leven te staan. Tussen de oefeningen is er tijd voor uitwisseling zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren.

Benieuwd naar de andere workshops van Schrijven naar je-zelf? Ontdek het volledige aanbod op www.emke.be

 

 

Sessie(s)

20 maart 2022 van 10u tot 16u30


Details

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Duur 1 dag(deel)

Start 20 mrt. 2022 09:00

Einde 20 mrt. 2022 15:30

Prijs € 95.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Gent: De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!