Schrijven naar kracht en vertrouwen

Dagen
20
Uren
22
Min
20
Sec
11

Omschrijving

In de schrijfworkshops schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt. Wat sluimert in het onderbewuste, krijgt een stem. Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

Heb je vaak last van piekergedachten, twijfel je vaak aan je eigen kunnen of wil je je batterijen opladen? Kies dan voor deze krachtige workshop. Om je vertrouwen terug te vinden, benoem je eerst twijfels en piekergedachten die je tegenhouden. Dan geef je het woord aan jouw innerlijke kracht en schrijf je de moed bij elkaar, om een nieuwe stap te zetten of om positief naar de toekomst te kijken.

De dag bestaat uit schrijfopdrachten, uitwisseling en inspiratie om te schrijven. Je schrijft enkel voor jezelf, je moet nooit voorlezen. Zo word je stap voor stap meegenomen in een eigen schrijfproces dat je dichter brengt bij jezelf en bij je eigen kracht.

 

Deze workshop maakt deel uit van de reeks Vijf zondagen schrijven naar je-zelf. Je kan je inschrijven voor de volledige reeks, of enkel deze workshop kiezen.

 

 

Sessie(s)

28 maart van 10u tot 16u30


Inschrijvingsdeadline

22 mrt. 2021 11:00


Details

Prijs € 95.00

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Locatie Online - Zoom

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online