JOEY BROWN / Schrijven naar Boven - retraite

We zijn alles wat we zoeken. We zijn liefde, we zijn veiligheid, we zijn vrijheid, verbinding, zachtheid, licht, ruimte, vertrouwen. We zijn de stilte die we zoeken. En dat vergeten we zo vaak. Daarom is het belangrijk dat we af en toe de tijd nemen om helemaal bij onszelf te zijn. En dat is precies waar deze retraite om gaat: we stappen uit het doen, in het zijn.

Met de pen duiken we in dat stille, altijd aanwezige, diepste punt van ons zijn, waar we verbinding maken met het Hogere Zelf. Centraal staat: ontspanning en overgave. Dieper en dieper zakken we in onze essentie. Het lichaam als onze toegangspoort: wat wil er wakker worden in je bekken, in je longen, in je hart? Waar kun je de kracht voelen om weer je volgende stappen te zetten? Je leert het liefdevol en zacht toelaten, de verbinding met jezelf en dat méér dat je bent.

SCHRIJVEN & STILTE 

Je neemt deel aan een schrijf- en stilteprogramma. Tijdens de sessies wordt er - mindful - uitgewisseld, voor en na de sessies en ook tijdens de maaltijden verblijven we in stilte, zodat we onszelf de nodige rust en ruimte geven voor het verdiepingsproces.

Schrijven naar Boven is voor jou als je als je al een weg hebt afgelegd op het pad naar bewustzijn, en je toch nog voelt dat er 'iets' ontbreekt. Intuïtief voel je aan dat je nog niet in jezelf bent geland. Het 'luikje boven je hoofd', zoals ik dat benoem in mijn boek Schrijven naar bewustzijn, je telefoonlijn of verbinding met je Hogere Zelf, zit potdicht. Met schrijfmeditatie, zitmeditatie, zachte lichaamsoefeningen en energetisch-systemische oefeningen en meditaties, maken we dat luikje weer open.

JE HOGERE ZELF

Het Hogere Zelf is dat 'iets' in jezelf wat je niet kunt benoemen of beschrijven. Dit 'iets' is het heldere, altijd aanwezige, niet-sterfelijke deel in jou. Je kunt het 'ziel' noemen, of innerlijk weten, of liefde. Met de punt-lijn-schrijfmeditatie starten we de beweging, om zo met onze pen de schrijfreis te vervolgen naar dat diepste punt in onszelf, waar we in verbinding staan met het allesomvattende, en met ... liefde.

LICHTTAALMEDITATIE

We geven aandacht aan lichttaal, de oertaal of energetische taal taal die opborrelt als we ons afstemmen op de beweging in onszelf. Wat wil er uit jou geboren worden?

Lees meer over lichttaal op mijn website: Wat is lichttaal?

DEZE RETRAITE IS VOOR JOU ALS

je houdt van stilte, meditatie en schrijven
je de verbinding met dat stille punt in jezelf wilt verdiepen, openen of herstellen
je jezelf wilt openen voor de eindeloze mogelijkheden die je bent
je inspiratie wilt verwelkomen
je zielsverlangen tijd en aandacht wilt geven
je je levensmissie helder wilt krijgen
je jezelf een laag dieper wilt schrijven
je met je schrijven in beweging wilt komen
vrijheid, openheid en verbinding wilt verwelkomen
je wilt thuiskomen in jezelf

VERBLIJF

Logeren doe je in de KASTEELHOEVE WANGE (B), een bijzondere plek op het einde van de wereld, omringd door bossen, velden en paarden. Als je hier de poort doorwandelt, val je als vanzelf stil.

Inclusief: 2 overnachtingen in een single kamer, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen de hele dag, 8 sessies programma, huur van de zaal, 21% btw

Sessie(s)

26 - 28 november 2021


Details

Georganiseerd door Joey Brown

Docent Joey Brown

Duur Meerdere dagen

Start 26 nov. 2021 16:00

Einde 28 nov. 2021 14:00

Prijs € 795.00

Regio Vlaams-Brabant

Locatie Kasteelhoeve Wange

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!