Schrijven naar je-zelf: morgen en later

In de schrijfworkshops Schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.  Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is. Zo helpt schrijven om bewust vorm te geven aan jouw leven.

In elke workshop van Schrijven naar je-zelf, focussen we op een ander domein van het leven. Op19 september richten we de blik op de toekomst. Aan het einde van de zomer geef je vorm aan de volgende seizoenen. Je leest jezelf, luistert naar je eigen woorden en schrijft naar je toekomst. Wie wil jij zijn, morgen en later?

De dag is opgebouwd uit schrijfopdrachten die jou helpen om je plannen en dromen te benoemen. Je staat stil bij wat jij nodig hebt om je eigen doelen te bereiken en je zet alvast een eerste stap. Tussendoor maken we ook ruimte voor uitwisseling zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren.

Meer info en inschrijvingen: www.emke.be

Sessie(s)

19 september 2021, van 10u tot 16u30


Details

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Duur 1 dag(deel)

Start 19 sep. 2021 08:00

Einde 19 sep. 2021 14:30

Prijs € 95.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Gent: De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!