Schrijven naar je-zelf: rouw en hoop

Dagen
39
Uren
03
Min
54
Sec
01

Omschrijving

Vaak zwijgen we over verlies en verdriet, in de hoop dat die gevoelens zo zullen verdwijnen. Toch kan je verdriet pas verwerken, als je er ook woorden aan geeft. Net zoals je er pas kan zijn voor anderen, als je eerst stil staat bij wat jij nodig hebt.

In de schrijfworkshops Schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.  Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

In elke workshop van Schrijven naar je-zelf, focussen we op een ander domein van het leven. Op 6 juni kan je deelnemen aan een ingetogen workshop waarin we de tijd nemen om woorden te geven aan je verdriet en met een nieuwe blik naar de toekomst te kijken. Zo kan je schrijven over een verlies, een moeilijke periode in je leven, de impact van Corona, een echtscheiding of ontslag. Jij houdt de pen vast, jij bepaalt ook waarover je schrijft.

Doorheen de dag krijg je van mij verschillende schrijfopdrachten. Je staat stil bij wat is geweest en je richt je blik op de toekomst. Tussen de oefeningen is er tijd voor uitwisseling zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren. Je leest nooit iets voor, je schrijft enkel voor jezelf.

Benieuwd naar de andere workshops van Schrijven naar je-zelf? Ontdek het volledige aanbod op https://emke.be/schrijven-naar-jezelf/

Sessie(s)

6 juni 2021, 10u tot 16u30


Inschrijvingsdeadline

1 jun. 2021 10:00


Details

Prijs € 95.00

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Locatie De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Oost-Vlaanderen