Schrijven naar je-zelf: talent en werk

Dagen
65
Uren
03
Min
30
Sec
04

Omschrijving

In de schrijfworkshops Schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.  Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

In elke workshop van Schrijven naar je-zelf, focussen we op een ander domein van het leven. Op 4 juli focussen we op jouw talenten. Waar ben je goed in? Waar wil je verder in groeien? En krijgen jouw talenten voldoende aandacht op de plek waar je werkt?

De dag is opgebouwd uit schrijfopdrachten die je laten stilstaan bij je talenten en welke richting je uitwilt met je werk. Tussen de oefeningen is er tijd voor uitwisseling zodat we elkaar kunnen versterken en inspireren.

Benieuwd naar de andere workshops van Schrijven naar je-zelf? Ontdek het volledige aanbod op https://emke.be/schrijven-naar-jezelf/

Sessie(s)

4 juli 10u tot 16u30


Inschrijvingsdeadline

27 jun. 2021 10:00


Details

Prijs € 95.00

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Locatie Gent: De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Oost-Vlaanderen