Schrijven vanuit je hart (schrijfmeditaties)

Schrijven vanuit je hart is een reeks van schrijfmeditaties. Een schrijfmeditatie helpt je om je te ontspannen. Of je ontdekt antwoorden op jouw levensvragen. Daarnaast merk je tijdens een schrijfmeditatie dat er meer rondom je gebeurt dan je soms beseft. Dat kan leiden tot inzichten en voor meer rust zorgen in je hoofd en in je hart. Een schrijfmeditatie vergroot je zelfkennis en zorgt voor meer verbinding met jezelf of anderen. Op de wereld is maar één iemand zoals jij. Dat maakt jou uniek en waardevol. Ook dat ervaar je dankzij een schrijfmeditatie. Na de meditatie mag je schrijven over wat je hebt beleefd.

Herinneringen kunnen leiden tot emoties. Als dat voor jou oké is, dan ondersteun ik je als coach om die emoties een plaats te geven in je tekst. Coachen betekent onder andere dat ik naar je luister en oplossingen uit jou laat komen zonder daar een oordeel over te hebben.

Je hebt voor deze groepssessies geen ervaring nodig met schrijven of mediteren. Tijdens Schrijven vanuit je hart begeleid ik je door de meditatie en het schrijfproces. Dat gebeurt op een veilige manier en in een aangename omgeving. Als jij dat wil, dan mag je je verhaal delen met de groep. Als coach ondersteun ik je daarin.

Ben je benieuwd naar hoe een schrijfmeditatie jou zal inspireren? Schrijf je dan binnenkort in.

Sessie(s)

dinsdag 7, 14 en 21 december 2021 en dinsdag 11 januari 2022 van 19:00 tot 22:00


Details

Georganiseerd door StudioDNA

Docent Joris Peeters

Duur Meerdere dagen

Start 7 dec. 2021 18:00

Einde 11 jan. 2022 18:00

Prijs € 160.00

Regio Antwerpen

Locatie Studiodna

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!