Vijf zondagen schrijven naar je-zelf

Dagen
33
Uren
04
Min
40
Sec
42

Omschrijving

In de schrijfworkshops schrijven naar je- zelf staat niet zozeer je verbeelding centraal maar wel je persoonlijke groei. Door gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt. Wat sluimert in het onderbewuste, krijgt een stem. Hierdoor ontstaat er rust en komt er ruimte vrij om te focussen op wat er echt toe doet. Het gaat niet over mooie zinnen maken of het volgen van de taalregels. Het gaat wel over de kracht van woorden en benoemen van wat voor jou waardevol is.

We schrijven vijf zondagen, over verschillende aspecten van het leven. Je kan je inschrijven voor de volledige reeks, of zelf een programma samenstellen.

7 maart 2021: Kracht en vertrouwen ONLINE

Een krachtige dag waarin je je zelfvertrouwen terug vindt. Om dat te kunnen, benoem je eerst de twijfels en piekergedachten die jou tegenhouden. Dan geef je het woord aan jouw innerlijke kracht en schrijf je de moed bij elkaar om toch die nieuwe gevreesde stap te zetten. Na deze workshop hou je waarschijnlijk pen en papier naast je bed, als wapen tegen de volgende slapeloze nacht.

9 mei 2021: Creatief en speels

Een speelse schrijfdag waarin we op zoek gaan naar je creativiteit. Wil je dat boek schrijven, een schilderij maken of muziek spelen met de buren maar bots je op een muur? Geef het woord aan jouw creatieve kant en ontdek hoe je door die muur kan breken.

6 juni 2021: Rouw en hoop

Vaak zwijgen we over verlies en verdriet, in de hoop dat die gevoelens zo zullen verdwijnen. Toch kan je verdriet pas verwerken, als je er ook woorden aan geeft. Een ingetogen workshop waarin we de tijd nemen om die woorden te vinden.

4 juli 2021: Talent en werk

In de zomer schrijf je over je professionele loopbaan. Waar ben jij goed in? Wat zijn je talenten en krijgen die een plek op jouw werk? Welke impact heeft jouw job op je gezin en je privéleven? Een schrijfdag die je helpt om een evenwicht te vinden tussen je werk en je persoonlijke ambities.

19 september 2021: Morgen en later

Aan het einde van de zomer geef je vorm aan de volgende seizoenen. Je leest jezelf, luistert naar je eigen woorden en schrijft naar je toekomst. Wat wil je meenemen uit de vorige workshops? Wie wil jij zijn, morgen en later?

 

Prijs

Volg de volledige reeks voor 4O0 euro

Heb je minder tijd? Stel jouw persoonlijk programma samen en betaal 95 euro per workshop. (moeten we omwille van Corona online gaan, dan betaal je 75 euro per workshop)

Inbegrepen bij elke workshop: drankjes, lunch en je eigen schrijfboekje

Sessie(s)

7 maart 2021: Kracht en vertrouwen
9 mei 2021: Creatief en speels
6 juni 2021: Rouw en hoop
4 juli 2021: Talent en werk
19 september 2021: Morgen en later


Inschrijvingsdeadline

1 mrt. 2021 11:00


Details

Prijs € 420.00

Georganiseerd door Emke Dierickx - Schrijven naar je-zelf

Docent Emke Dierickx

Locatie Gent: De Bleekweide  Groot-Begijnhof 16 A , 9040 Sint-Amandsberg

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Oost-Vlaanderen